R.I.O. feat. U-Jean - Turn This Club Around


Cover

Charts

Binnenkomst:22/10/2011 (Positie 59)
Laatste week notering:17/12/2011 (Positie 95)
Piekpositie:43 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:13182 (263 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 20
de  Piek: 3 / Weken: 27
at  Piek: 5 / Weken: 20
fr  Piek: 96 / Weken: 1
nl  Piek: 43 / Weken: 9
be  Tip (Vl)
  Tip (Wa)

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Yann Peifer
Manuel Reuter
Andres Ballinas
Producer:Yann "Yanou" Peifer
Manuel "Manian" Reuter
Gecoverd door:Die Schlümpfe (Der Schlumpfensound)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek video:

Tracks

16/01/2012
Promo - Digital ARS 00602527947754 (UMG) [be] / EAN 0602527947754
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turn This Club Around (Video Edit)
3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Kontor - Top Of The Clubs Volume 52Kontor
1061428KON
Compilatie
CD
16/09/2011
3:22Dream Dance 61Sony
88697816512
Compilatie
CD
07/10/2011
3:21Bravo Hits 75Polystar
88697 81656 2
Compilatie
CD
07/10/2011
3:23X-Diaries - Love, Sun & Fun Vol. 3Sony
88697976222
Compilatie
CD
14/10/2011
3:21The Residence - Club Music Only Vol-1Polystar
06007 5336196
Compilatie
CD
21/10/2011
»» alles tonen

R.I.O.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Janeiro24/11/20071410
Shine On23/08/2008439
When The Sun Comes Down28/03/20092210
After The Love05/09/2009667
One Heart10/04/2010689
Hot Girl04/09/2010902
Like I Love You05/02/20112914
Miss Sunshine30/07/20115410
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
Party Shaker (R.I.O. feat. Nicco)23/06/20122914
 

U-Jean   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Turn This Club Around (R.I.O. feat. U-Jean)22/10/2011439
Animal (R.I.O. feat. U-Jean)21/01/20124710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.34 (Reviews: 85)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
**
Nothing original about this at all, just another crappy club song.

Snormobiel Beusichem
*
▒ Lijkt ontzettend veel op eerdere uitgebrachten platen !!! Komt zelfs ook nog wéér die vervelende, goedkope voicecoder voorbij scheuren !!! Nee, afvoeren maar, in de kliko naar de AVRI ☺!!!

gherkin
*
Maar een zwak iets, wat trouwens wel vaker gebeurt met nummers over één of andere club.

RV
******
Wat een belachelijk lage waarderingen hierboven! Dit is gewoon weer een prima clubbanger en fungeert daarvoor veel beter dan R.I.O.'s eerdere werken. Maar goed, als jullie blij worden van 1*-waarderingen...

Chemmical
*
Awful and way too similar to that crappy St. Tropez track.

DeejayDave
***
Klinkt al beter dan zijn vorige rits prutplaten. Maar dit is wel heel erg Guetta na-apen.

Supersok
**
weer eentje in de categorie: made that, heard that! Niets bijzonders, voegt niets toe.

Wolfke
******
Ik ben het helemaal eens met 'RV', moest dit nummer van David Guetta komen dan zouden ze hun sterren wel opwaarden. Sorry maar ik vind dit een prima plaat van RIO en daar kan niks tegenop !!! dik 6 ******

@JeankeL dat is dan gewoon een kwestie van smaak? Ik vind deze goed en daarmee basta! Veel beter dan die zaag platen van: Lana Del Rey - Michel Telo & Michael Kiwanuka enz....
Laatst gewijzigd: 01/04/2012 23:55

alleyt1989
*
Rubbish! This is crap with no talent.

jeankeL
*
nog erger als dien 'animal'. net als ik dacht dat het gewoon niet nog slechter kon

@Wolfke: David Guetta maakt evengoed vaak crappy muziek tegenwoordig hoor, dus voor mij gaat die vergelijking in elk geval niet op. Het gaat er enkel om of een plaat goed of slecht is en deze plaat is absoluut niet goed.
Laatst gewijzigd: 11/02/2012 14:04

wefoundove
*
lame

brokenrecords
**
Generic trash. Very mildly catchy.

Zacco333
**
I suppose it's good that it doesn't sample a dance track I love but saying that it's hardly an improvement. I like the production in this but the rest is just total garbage and very uninteresting.
Laatst gewijzigd: 26/05/2014 03:34
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?