Racoon - Liverpool Rain


Cover

Charts

Binnenkomst:12/05/2012 (Positie 95)
Laatste week notering:28/07/2012 (Positie 90)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:11223 (345 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 12

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Wouter Van Belle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek video:

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:25Liverpool RainRacoon
WMG 2564662223
Album
CD
27/04/2012
4:25Hitzone 62Sony
88691-952962
Compilatie
CD
02/07/2012
Radio Version4:17The Singles CollectionPlay It Again Sam
5414939389023
Album
CD
18/03/2013
4:23Knuffelrock 2013Sony
88883703442
Compilatie
CD
29/04/2013

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012658
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/2014405
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/2013192
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.46 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
***
Geen slechte plaat, maar we gaan weer richting de lente. Dus van mij hoeft dit even niet en bovendien denk ik niet dat dit kans maakt om een hit te worden.

gherkin
*****
Prima nummer hoor. Ik ben alvast fan.

DeejayDave
******
Wat Supersok zegt. Dit is een karakteristieke herfstplaat. Neemt niet weg dat dit een dikke vier sterren verdient. Racoon blijft hoog aan de top van de huidige Nederlandse muziek.

Edit: +1.
Edit: +1.
Laatst gewijzigd: 18/06/2012 15:49

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Deze track uit ½ mei 2011 van hun gelijknamig goude album "Liverpool Rain" is één van hun mooiste !!! Het is zelfs eind maart 2012 uitgebracht op CD-Single, alléén vrijwel genegeerd door het Nederlandse publiek !!! Persoonlijk ga ik toch voor de 5 sterren ☺!!!

LLonden
*****
Mooie plaat van Racoon. 4,5 ster!

chartmeester
****
Inderdaad wat te melancholiek. Het is en blijft echter toch Racoon, daarom 4 sterren

RV
******
Dit is het sleutelnummer van hun gelijknamige album. Prachtige plaat, die van mij een gigantische hit mag worden. Maar Supersok en DeejayDave hebben wel gelijk: dit is meer een plaat voor de herfst. We naderen de zomer en ik denk niet dat Nederland zin heeft in een ietwat depressieve herfstplaat. Desondanks vind ik dit nog een van de beste nummers op hun nieuwe album. Volle bak!

LUVSTUFF
******
We mogen trots zijn op deze Nederlandse band.
Ze maken geweldige en eerlijke muziek met bezieling!!!!!
lekker nummer dit 'Liverpool rain'.....

R-Daniel
*
dit is een dom saai plaat zeg ze hadden het gewoon moeten laten bij hun top plaat Mercy

naamloos
***
Net geen 4 sterren voor deze plaat van de Zeeuwse band.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?