Racoon - No Mercy

Cover Racoon - No Mercy
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Racoon
Producer:Wouter Van Belle
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/03/2011 (Positie 33)
Laatste week notering:29/10/2011 (Positie 77)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:344 (2264 Punten)
Download:26/03/2011 / Piek: 3 / Weken: 25
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 32
be  Tip (V)

Tracks

19/09/2011
Promo - CD-Single Play It Again Sam 481.A042.328 / PIASNL0029S (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Mercy
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:45Liverpool RainPlay It Again Sam
541493910742
Album
CD
06/05/2011
2:46Hitzone 58Sony
88697-759982
Compilatie
CD
08/07/2011
2:46No Mercy [Promo]Play It Again Sam
481.A042.328 / PIASNL0029S
Single
CD-Single
19/09/2011
2:45Liverpool RainRacoon
WMG 2564662223
Album
CD
27/04/2012
2:45Knuffelrock 2012 [Jubileum-Editie]Sony
88697937642
Compilatie
CD
07/05/2012
»» alles tonen

Racoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel Like Flying25/03/2000697
Blue Days23/12/2000845
Eric's Bar24/11/2001971
Happy Family23/04/2005849
Love You More02/07/2005432
Laugh About It26/11/20051225
Brother25/03/20063425
Love You More (Armin van Buuren feat. Racoon)16/09/20062315
Close Your Eyes17/03/20074711
Lucky All My Life02/02/20081712
Clean Again17/05/2008654
No Mercy26/03/2011332
Took A Hit27/08/20115715
Don't Give Up The Fight31/12/2011820
Liverpool Rain12/05/20125612
Freedom29/09/2012817
Oceaan10/11/2012661
Shoes Of Lightning30/11/2013523
Brick By Brick22/11/20143221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Till Monkeys Fly09/09/20006010
Here We Go, Stereo!27/10/2001624
Another Day16/04/2005286
Before You Leave08/03/2008252
Live At Chassé Theatre, Breda21/11/2009638
Liverpool Rain14/05/20111108
The Singles Collection23/03/20131108
All In Good Time21/02/2015154
Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 201625/06/2016117
Look Ahead And See The Distance14/10/201726
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Night [DVD]22/04/2006120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.74 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Benny Rees
******
Eindelijk weer eens een goede productie en lekker om naar te luisteren. Gaat klimmen en dus hoger eindigen!
Benny Rees

Laatst gewijzigd: 26/03/2011 11:35

RV
**
Nou Benny Rees, laten we hopen dat dat niet gebeurt.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Slecht is deze voorloper van hun album "Liverpool Rain" uit maart 2011 van de Nederlandse melodieuze rockgroep "Racoon" zeker niet, maar een hoogvlieger is ook wéér iets te overdreven !!! Exact 3 sterren ☺!!!

Supersok
***
het klinkt wel verfrissend, maar toch is net niet wat.
Ik mis een pakkend refrein denk ik. Jammer, had wat kunnen wezen.

DeejayDave
****
Ik ben blij dat Racoon weer terug is. Hun laatste albums waren prima te pruimen en deze voorloper op nieuw werk mag er weer zijn.

mojojojo
***
racoon kan veel beter. lucky all my life, love you more en feel like flying waren de echte zomerknallers.
deze single is tegelijk weer wat minder zomers en dan ook minder mooi.
tip: racoon, doe waar je goed in ben, zomernummers maken.

nog maar net 3 ***

willem1345
*****
Ik weet niet waar de oren zitten van (de meeste) van mijn voorgangers, maar ik hoor totaal iets anders. Echt een heerlijk nummer door het motown geluid dat Racoon zich aanmeet. Heel goed dus.

naamloos
**
Aardige maar geen super single van deze Zeeuwse band.

LLonden
**
Love You More is een geweldige plaat, maar dit absoluut niet.

Sjaakie
******
Wat een heerlijk maar ook verfrissend nummer. Er waait duidelijk een frisse wind op het nieuwe album. Het bezoek aan Abbey Road legt geen windeieren. Grandioos, gelijk de cd gekocht. Geniet er elke dag weer van.

Patrick3
******
Een dikke hit in NL,hopelijk binnenkort ook in de Ultratop.

super50hmtv
****
Had eerlijk niet verwacht dat dit zo'n grote hit werd, maar Racoon heeft er bij deze weer eentje bij. Leuk nummer.

Diede22
**
Leuk maar ook kort nummer...
Nu op dit moment 4 sterren.
---
te kort.
saai, en ouderwets kan mij niet bekoren.
Laatst gewijzigd: 12/07/2011 19:33

gherkin
*****
Sinds kort ook in onze Afrekening met hun Took A Hit en er mogen gerust meer hitjes naar Vlaanderen komen van deze hit. Prima popmuziek.
Laatst gewijzigd: 18/06/2012 12:11

eppo2011
****
leuk wel!!

Topbart
***
prima nummer van Racoon maar beslist geen hoogvlieger. Dik 3 sterren

R-Daniel
*****
goed prima lekker nummer

LUVSTUFF
******
ERg lekker nummer van deze Nederlandse band...

with compliments.... 6******

tigerlover
*
bagger

Sebastiaanmember
***
Net iets te saai voor de 4 sterren, verder een prima nummer, maar verder niet zoveel bijzonder. Ik zie hier verdeelde reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?