Reverse feat. Jayh & Sharon Doorson - Blijf hangen

Cover Reverse feat. Jayh & Sharon Doorson - Blijf hangen
Cover

Nummer

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Reverse   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stuk (The Partysquad feat. Dio, Sef, Sjaak & Reverse)02/02/20081112
Whoop Whoop (DiceCream feat. The Partysquad, Reverse, Darryl & Sjaak)25/10/20082910
Ik ga hard (The Partysquad & Adje, Gers, Jayh & Reverse)22/01/2011826
Helemaal naar de klote (The Partysquad feat. Jayh, Sjaak & Reverse)16/02/20131424
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Retro14/06/201481
 

Jayh   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cool (Dio feat. Jayh, Adonis, Kleine Viezerik & Kempi)30/01/2010691
Ik ga hard (The Partysquad & Adje, Gers, Jayh & Reverse)22/01/2011826
't Maakt niet uit (Darryl feat. Jayh)12/02/2011297
Body Language (Ride) (The Partysquad feat. Rochelle and Jayh)27/08/2011912
Helemaal naar de klote (The Partysquad feat. Jayh, Sjaak & Reverse)16/02/20131424
Laat maar komen (Fit feat. Jayh)23/03/2013703
Mooie dag01/03/20141629
Je lijkt op iemand16/05/2015991
Bobbel (Childsplay feat. Jayh)25/07/20155320
Ku Bo So (Broederliefde feat. Jayh)26/09/2015981
We zijn hier (Dio met Jayh, Bokoe Sam en Ronnie Flex)07/11/2015922
Zeg me (Broederliefde feat. Jayh & Sevirio)07/05/20164118
Ballon (Jayh feat. SBMG & Broederliefde)08/10/20162011
Verwijderd (Jonna Fraser feat. Broederliefde & Jayh)22/10/2016257
Jodge me niet (Jayh x AmsterdamSoundSystem)29/10/2016874
Openbaar (Frenna feat. KM & Jayh)12/11/2016583
Volgende stap26/11/20163413
Niks nieuws (Jonna Fraser feat. Jayh & Sevn Alias)01/04/2017457
Van mij (Jayh feat. Jandro & Zefanio)20/05/20175621
25 To Life (SFB feat. Jayh)15/07/2017512
Inna Minute (Sevn Alias feat. Jayh)14/10/2017432
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik leef03/12/20162520
 

Sharon Doorson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fail In Love22/09/20121715
High On Your Love23/02/20131819
Killer08/06/2013386
Run Run05/10/2013485
Louder22/03/2014533
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Killer15/06/2013203
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Leuke Nederlandstalige single waarin we Doorson voor het eerst ook eens Nederlands horen zingen. Lief, catchy en blijft hangen.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ben wat minder enthousiast over deze plaat uit eind augustus 2014 van de gelegenheidssamenwerking tussen: "Reverse, Jah & Sharon Doorson" !!! Maar van bagger is géén sprake hoor ☺!!!

Sebastiaanmember
***
Vrij matig. Klinkt ook eentonig, waardoor ik niet in de buurt kom van een voldoende.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?