Rigby - Solid Ground


Cover

Charts

Binnenkomst:26/02/2011 (Positie 39)
Laatste week notering:26/02/2011 (Positie 39)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11271 (62 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 39 / Weken: 1

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Rigby   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pass You By20/09/2008287
Parade21/03/2009951
Everything Must Go20/06/2009283
One Song19/12/200966
Fire25/06/2011483
Time27/08/2011594
One Life To The Next31/03/2012784
Take A Chance14/07/2012941
Earth Meets Water23/02/20133422
Lighter03/08/2013499
We Haven't Lost (Just Not Yet Won)16/11/2013791
Let Go22/02/2014981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solid Ground26/02/2011391
Fire & Ice Sugar & Spice13/10/2012541
Island On Mainland02/11/2013511
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?