Rowwen Hze - Kilomeaters


CD-Single
Rham / RHAMCDS004

Charts

Binnenkomst:11/11/2006 (Positie 73)
Laatste week notering:18/11/2006 (Positie 90)
Piekpositie:73 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:20772 (39 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 73 / Weken: 2

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Jack Poels
Producer:Jos Haagmans
Tren van Enckevort
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

03/11/2006
CD-Single Rham RHAMCDS004
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kilomeaters
3:45
2.Krokodillelangelearelaarzeliedje
2:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45KilomeatersRham
RHAMCDS004
Single
CD-Single
03/11/2006

Rowwen Hze   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bestel mar04/01/19921115
Kroenenberg16/05/1992378
Twieje Wurd16/01/1993693
Rowwen Hze22/05/1993383
The Moon Is Mine (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)23/04/1994315
't Roeie klied (Koa Hiatamdl)15/04/1995189
Zondag in 't zuiden29/07/1995343
De neus umhoeg28/10/1995139
Limburg (Kwestie van geduld) (Live) (Rowwen Hze met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)15/06/19962211
En dan is 't mar dom22/03/1997649
Klompendans21/06/1997991
Lucht25/10/1997944
She Stole My Accordeon (Rowwen Hze & Flaco Jimenez)04/07/1998528
Auto, vliegtuug01/05/1999519
November19/02/2000418
Vergeate (Live)03/06/2000565
Kleine man07/10/2000951
Vur de kerk op 't plein01/02/2003364
Dichtbeej19/04/2003982
Lied voor Beslan (Artiesten voor Beslan)23/10/20041712
De Peel in brand12/11/20051312
Vechte, valle en opstoan19/08/2006225
Kilomeaters11/11/2006732
Blaad an de palm03/03/2007971
Droemvlucht12/05/2007881
Nar boave05/07/2008167
Vur altied is vurbeej20/09/2008353
America28/08/2010512
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boem24/08/19913533
In de wei10/10/19923118
Station America08/05/19931524
Zondag in 't zuiden22/04/1995870
Water, lucht en liefde12/04/1997328
't Beste van 2 werelden29/05/1999727
Vandaag01/04/2000223
Dageraad12/04/2003419
't Beste van 20 joar - kilomeaters19/11/2005721
Rodus & Lucius16/09/2006122
Saus11/10/2008919
Zilver02/10/2010917
Manne van staal23/07/2011216
Geal25/08/2012220
Hemel op aarde - De liedjes09/11/20132614
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?