Salt 'N' Pepa feat. En Vogue - Whatta Man


CD-Maxi
FFRR 857 479-2

Charts

Binnenkomst:02/04/1994 (Positie 43)
Laatste week notering:04/06/1994 (Positie 34)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4649 (761 Punten)
In de landen:
de  Piek: 39 / Weken: 14
at  Piek: 27 / Weken: 2
fr  Piek: 28 / Weken: 11
nl  Piek: 15 / Weken: 10
be  Piek: 34 / Weken: 8 (Vl)
se  Piek: 37 / Weken: 1
au  Piek: 2 / Weken: 15
nz  Piek: 10 / Weken: 13

Nummer

Jaar:1993
Muziek/Tekst:Hurby Azor
Dave Crawford
Producer:Hurby Azor
Coverversie van:Linda Lyndell - What A Man
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

1993
CD-Maxi London 857 391-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whatta Man (Video Remix)
4:26
2.Whatta Man (Luvbug Remix 1)
5:10
3.Whatta Man (12'' Danny D Mix)
6:09
4.Salt 'N' Pepa - Push It (Remix)
4:26
5.Salt 'N' Pepa - Let's Talk About AIDS
3:33
   
1994
CD-Maxi ffrr 857 479-2 (PolyGram)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Whatta Man (Video Remix)
4:29
2.Whatta Man (Golden Girls Radio Edit)
4:06
3.Whatta Man (12" Danny D Mix)
6:12
4.Whatta Man (Golden Girls Mix)
5:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:54Funky DivasEastwest / Atlantic
7567-92310-2
Album
CD
24/03/1992
4:54Runaway LoveEastWest / Atlantic
75067-92296-2
Single
CD-Maxi
21/09/1993
Video Remix4:26Whatta ManLondon
857 391-2
Single
CD-Maxi
1993
Luvbug Remix 15:10Whatta ManLondon
857 391-2
Single
CD-Maxi
1993
12'' Danny D Mix6:09Whatta ManLondon
857 391-2
Single
CD-Maxi
1993
»» alles tonen

En Vogue   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hold On21/07/19901012
Lies22/09/1990428
My Lovin' (You're Never Gonna Get It)09/05/19921014
Giving Him Something He Can Feel01/08/1992457
Free Your Mind31/10/19921511
Runaway Love (En Vogue feat. FMob)06/11/1993463
Whatta Man (Salt 'N' Pepa feat. En Vogue)02/04/19941510
Don't Let Go (Love)25/01/1997221
Whatever14/06/1997637
Too Gone, Too Long22/11/1997459
Riddle13/05/20002816
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Sing18/08/1990589
Funky Divas27/06/19923733
EV 328/06/19971418
Best Of31/10/1998436
Masterpiece Theatre03/06/20005611
 

Salt 'N' Pepa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It (Salt-N-Pepa)04/06/1988119
Shake Your Thang (Salt-N-Pepa feat. E.U.)30/07/1988913
Twist And Shout (Salt-N-Pepa)12/11/1988514
Expression28/04/1990766
Crazy 4 U (Sybil & Salt 'N' Pepa)19/05/1990308
Let's Talk About Sex! (Salt-N-Pepa)05/10/1991118
You Showed Me14/12/1991513
Do You Want Me21/03/19921611
Start Me Up24/10/1992238
Shoop16/10/1993196
Whatta Man (Salt 'N' Pepa feat. En Vogue)02/04/19941510
None Of Your Business03/12/1994403
Champagne22/02/1997697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Salt With A Deadly Pepa (Salt-N-Pepa)13/08/1988217
Blacks' Magic28/04/1990655
The Greatest Hits02/11/19912027
Very Necessary04/06/1994666
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/08/2004 20:23
zadranin
*****
good...
27/02/2006 21:05
Jordan*w*
****
sexy :)

Laatst gewijzigd: 01/05/2006 21:15
31/07/2006 17:42
Snormobiel Beusichem
*
▓ Afschuwelijke plaat van "Salt 'N' Pepa & Vogue" uit april 1994 !!! Heb ik nooit wat van aangevonden !!! Vervelend en zijkerig !!! Daarom maar 1 ster !!! (NL Top 40: 8 wk / # 14) !!!
11/10/2006 19:08
iifar
**
tjah..
06/04/2008 05:48
BeansterBarnes
***
Ok song but is out dated now.

Topbart
****
2e single van het album "Very necessary". Leuke samenwerking met En Vogue en ook leuke videoclip. ik ga voor 4 sterren!!!!

Cheetah
*****
Kan er niets aan doe maar ik vind het een zalig nummer

irelander
**
Not the world's biggest fan but it's alright.

alleyt1989
***
alright song, but i feel this did very little for either artists.

bluezombie
****
Cool track.

Hijinx
***
Good chorus.

Patrick7781
*
Fabelhaft.

Ostorm
***
A good track, but it ain't that appealing to me as a great 90's classic.

matty d
****
4 stars
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?