Sander van Doorn & Mayaeni - Nothing Inside

Cover Sander van Doorn & Mayaeni - Nothing Inside
Cover

Charts

Binnenkomst:04/08/2012 (Positie 56)
Laatste week notering:13/10/2012 (Positie 89)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:7889 (544 Punten)
Dance:28/07/2012 / Piek: 9 / Weken: 16
Download:18/08/2012 / Piek: 29 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 11
be  Tip (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Future Trance 61Polystar
06007 5339931 (6)
Compilatie
CD
31/08/2012
Original Mix4:29More House 2012 - The Hit-Mix Part 2TBA
8021-2
Compilatie
CD
31/08/2012
3:27Hitzone 63USM
533 984-4
Compilatie
CD
07/09/2012
3:20Top Selection 17541 / N.E.W.S.
541208CD / N01.A208.020
Compilatie
CD
08/10/2012
2:00Carré Super Saturdays 2012 By Lester WilliamsMostiko
22 23987-2
Compilatie
CD
26/10/2012
»» alles tonen

Sander van Doorn   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grasshopper10/03/2007653
By Any Demand (Sander van Doorn feat. MC Pryme)23/06/20072010
Riff06/10/20072410
Apple02/08/2008347
Close My Eyes (Sander van Doorn vs. Robbie Williams)07/02/2009710
Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)03/04/2010219
Love Is Darkness (Sander van Doorn feat. Carol Lee)12/02/2011852
Koko02/07/20111010
Chasin'12/05/2012674
Nothing Inside (Sander van Doorn & Mayaeni)04/08/20122911
Gold Skies (Sander van Doorn, Martin Garrix, DVBBS feat. Aleesia)02/08/2014944
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eleve1124/09/2011623
 

Mayaeni   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing Inside (Sander van Doorn & Mayaeni)04/08/20122911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

LLonden
*****
Like it :D

DeejayDave
***
Deze plaat komt wel wat laat op gang en klinkt vervolgens nogal eentonig. Nee, doe mij dan het voorafje maar met zangeres Mayaeni.

Supersok
****
Ja het is niet echt een goed teken dat het begin van de plaat nog het beste is, maar buiten dat vind ik toch dat het een apart en best goed plaatje is geworden.

De zangeres doet me overigens een beetje aan Adele denken.
Laatst gewijzigd: 02/08/2012 19:12

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een standaard ø zaterdagavonddansplaat uit eind maart 2012 van "Sander van Doorn" !!! Maar het mooie zangwerk van "Mayaeni" redt de vierde ster, knap ☺!!!

RV
**
Nee, dit is maar een saaie danceplaat. Het depressieve zangwerk van Mayaeni maakt het er ook niet bepaald beter op. Ik pas.

gherkin
*****
Eén van de betere in dit genre. Dankjewel Mayaeni.

willem1345
****
Helemaal geen onaardige plaat van Sander van Doorn. Daarnaast zingt Mayaeni 'Nothing Inside' ook meer dan verdienstelijk in. Toch mist dit nummer wat mij betreft de spanning om lang te beklijven. Al met al een voldoende (3,5%).
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?