Shabba Ranks feat. Johnny Gill - Slow And Sexy - Shabba Ranks

Cover Shabba Ranks feat. Johnny Gill - Slow And Sexy
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Long Version5:18Maxi Dance Sensation 9Ariola
7432 113100 2
Compilatie
CD
1993

Shabba Ranks   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Loverman15/08/19922111
Love You No More (Bob Sinclar feat. Shabba Ranks)15/08/2009568
 

Johnny Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rub You The Right Way09/06/1990278
My, My, My20/10/1990379
Wrap My Body Tight23/02/1991477
The Floor03/07/1993453
My Body (LSG)14/02/1998329
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Johnny Gill [1990]14/07/1990738
Provocative19/06/1993648
LSG (Levert Sweat Gill)06/12/19973516
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?