Simon Webbe - Grace

Cover Simon Webbe - Grace
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25GraceInnocent / Virgin
3856942
Album
CD
26/01/2007

Simon Webbe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lay Your Hands08/10/2005942
No Worries17/12/2005330
After All This Time03/06/2006527
Coming Around Again09/12/2006716
My Soul Pleads For You28/04/2007386
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sanctuary28/01/20061923
Grace03/02/20071417
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.07 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/06/2007 16:46
Snormobiel Beusichem
******
▓ Prachtige plaat van "Simon Webbe" uit eind januari 2007 afkomstig van zijn gelijknamige album "Grace" !!! Eigenlijk moet je de plaat 2 x beluisteren om te vernemen hoe mooi hij in werkelijkheid is !!! Mag vanmij gerust een hit worden in de Hollandse hitlijsten van eind juni / begin juli 2007 !!! Vanmij nog net de volle 6 sterren !!! Zalig !!!

nirvanamusic87
****
Easy listening track but not very memorable. 2 weeks in the UK top 100. UK#36.
Laatst gewijzigd: 18/10/2011 23:12
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?