Smash Mouth - All Star


Cover

Charts

Binnenkomst:10/07/1999 (Positie 87)
Laatste week notering:04/09/1999 (Positie 90)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:13144 (265 Punten)
In de landen:
de  Piek: 74 / Weken: 8
nl  Piek: 57 / Weken: 9
be  Tip (Vl)
se  Piek: 49 / Weken: 4
fi  Piek: 17 / Weken: 1
au  Piek: 4 / Weken: 19
nz  Piek: 15 / Weken: 10

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Greg Camp
Producer:Eric Valentine
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22'99 - The HitsSony
496687.2
Compilatie
CD
09/11/1999
3:20Now That's What I Call Music! 3 [US]Universal
545 417-2
Compilatie
CD
07/12/1999
3:22100% Hits: Best Of 1999Universal
545667-2
Compilatie
CD
1999
3:20Schoolies 2000: Your Soundtrack To MayhemUniversal
520161-2
Compilatie
CD
2000
3:21ShrekDreamWorks
450 305-2
Album
CD
14/05/2001
»» alles tonen

Smash Mouth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Walkin' On The Sun25/10/1997766
Why Can't We Be Friends11/04/1998895
All Star10/07/1999579
I'm A Believer08/09/2001873
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Astro Lounge14/08/1999852
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.7 (Reviews: 61)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/11/2006 23:00
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Deze plaat van "Smash Mouth" werd veel gedraaid, augustus 1999, in Holland !!! Alleen werd het niet beloond in de Hollandse hitlijsten !!! Terwijl de plaat helemaal OK is, en ook van mij 5 sterren krijgt !!! (NL Top 40: 2 wk / # 38) !!!

BeansterBarnes
***
Ok nothing spectacular though

nirvanamusic87
***
Ok but not amazing. UK#24.

Topbart
****
best leuk nummer

antonnalan
****
It's alright, honestly don't get the hype around it.

bluezombie
******
Super cool. My favourite from them. After "Walkin On The Sun" anyway.

TravD
****
Pretty cool in the day, but not that spectacular.
Laatst gewijzigd: 11/03/2014 15:56

irelander
***
Extremely blah but passable.

DaveNT
***
Probably my least favourite of their four big hits. But still OK.

Chris A
*****
Awesome.

gherkin
*****
Leuk nummer, ook bekend door Shrek.

Ostorm
****
A pretty good track if you ask me!

KingBandicoot
***
I found this annoying when I first heard it, mainly because it was on Shrek, which I found to be overrated, and also because the lead singer's voice shitted me.

Over time, as these begin to annoy me less, I'm starting to appreciate this song more, but still find it average.

matty d
******
6 stars

tigerlover
***
matig

Zacco333
****
Can get annoying at times but love(d) Shrek and it's quite nostalgic for that reason so I do like it most of the time. My least favourite of their top 50 hits though.
Laatst gewijzigd: 21/07/2014 13:58

LIFTER500
***
Average but OK.

timothy444
*****
Quite a classic!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?