Susan Boyle - Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage

Cover Susan Boyle - Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/11/2012 (Positie 28)
Laatste week notering:18/05/2013 (Positie 88)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4141 (733 Punten)
Combialbum:24/11/2012 / Piek: 13 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 13
be  Piek: 18 / Weken: 18 (V)
  Piek: 58 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 14
au  Piek: 6 / Weken: 8
nz  Piek: 1 / Weken: 12

Tracks

16/11/2012
CD Syco 88725435722 (Sony) / EAN 0887254357223
Toon detailsAlles beluisteren
1.Somewhere Over The Rainbow
  5:41
2.The Winner Takes It All
  4:49
3.Send In The Clowns
  3:45
4.Susan Boyle feat. Michael Crawford - The Music Of The Night
  5:12
5.Bring Him Home
  3:31
6.Memory
  4:07
7.As Long As He Needs Me
  2:51
8.Susan Boyle feat. Donny Osmond - All I Ask Of You
  3:44
9.Out Here On My Own
  3:14
10.You'll Never Walk Alone
  3:25
11.Susan Boyle feat. Donny Osmond - This Is The Moment [Encore]
  3:27
   

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MUSICBOJ
****
Prima album van de Schotse zangeres: "Susan Boyle" !!! Ze raakte bekend door haar deelname aan het populaire TV-programma: "Britain's Got Talent", waar ze zelfs tweede werd !!! Aangenaam album, waar zelfs vet 4 sterren in zit !!! ☺
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?