TGT - Three Kings


Cover

Charts

Binnenkomst:24/08/2013 (Positie 96)
Laatste week notering:24/08/2013 (Positie 96)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13633 (5 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 96 / Weken: 1

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ginuwine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pony18/01/1997813
When Doves Cry02/08/19971317
Same Ol' G / What's So Different?13/02/1999917
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Differences05/01/2002438
Hell Yeah!14/06/2003385
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ginuwine...The Bachelor08/02/19971819
100% Ginuwine20/03/19992310
The Senior05/07/2003991
Three Kings (TGT)24/08/2013961
 

Tyrese   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
What 'Chu Like (Da Brat feat. Tyrese)17/06/2000919
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Three Kings (TGT)24/08/2013961
 

Tank [US]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Three Kings (TGT)24/08/2013961
 

TGT   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Three Kings24/08/2013961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?