Teach-In - Upside Down

Cover Teach-In - Upside Down
7" Single
EMI 783 (nl)
Cover Teach-In - Upside Down
Cover
Cover Teach-In - Upside Down
Cover

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Koos Versteeg
Producer:Eddy Ouwens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/1976 (Positie 16)
Laatste week notering:15/01/1977 (Positie 25)
Piekpositie:3 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4381 (826 Punten)
Single Tip:06/11/1976 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 9
be  Piek: 1 / Weken: 11 (V)

Tracks

1976
7" Single EMI 783 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Upside Down
  2:38
2.Please Come Home
2:47
   
1976
7" Single EMI 1 C 006-82 317
Toon detailsAlles beluisteren
1.Upside Down
  2:37
2.Please Come Home
2:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37Upside DownEMI
1 C 006-82 317
Single
7" Single
1976
2:38Upside DownEMI
783
Single
7" Single
1976
2:38Het beste uit de Top-40EMI Bovema
154-25800/1
Compilatie
LP
1977
2:38Joepie's Top 30 And Many Other HitsEMI
152-23 701/02
Compilatie
LP
1977
2:38See The SunNegram
NN 6
Album
LP
1977
»» alles tonen

Teach-In   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fly Away23/03/197469
In The Summernight07/09/1974310
Tennessee Town07/12/197494
Ding-A-Dong08/03/197538
Goodbye Love11/10/197557
Rose Valley24/01/1976194
Upside Down20/11/197639
See The Sun03/09/1977263
Dear John21/10/1978513
The Robot24/03/1979165
Greenpeace14/04/197957
Regrets13/09/1980314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.41 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/11/2005 05:03
Richard (NL)
****
Good song.
14/12/2006 23:06
Snormobiel Beusichem
****
▓ Lekkere vlotte ø plaat van de Nederlandse band "Teach In" uit begin november 1976 !!! Het werd hun grootste "Hit" in hun eigen land !!! Leuk om na 30 jaar weer eens terug tehoren !!! (NL Top 40: 11 wk / # 2) !!!

Garth Hedges
******
Uit de as herrezen. We vreesden het ergste na het uiteenvallen van de groep in februari 1976.
Maar in het najaar kwam Teach In verpletterend terug met
deze knaller die 35 jaar na dato nog klinkt als een klok.
Hulde aan Koos Versteeg. De man die de groep door menige crisis heensleepte en die als componist constant kwaliteit bleef leveren.
Laatst gewijzigd: 16/06/2010 23:52

naamloos
****
Na de vorige zwakke single, was dit weer een opgewekte, positieve song.

Bearcat
******
leukste single die Teach in,wat mij betreft gemaakt heeft

gherkin
****
Dit valt toch zeker wel aanstekelijk te noemen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?