The Double DJ's - Zwaai eens even naar mijn vogeltje

Cover The Double DJ's - Zwaai eens even naar mijn vogeltje
Digital
Berk -

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Adrie van den Berk
André Kooiman
Gecoverd door:Yves Segers
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/01/2008 (Positie 52)
Laatste week notering:01/03/2008 (Positie 100)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:13375 (283 Punten)
Download:26/01/2008 / Piek: 45 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 7

Tracks

31/12/2007
Digital Berk -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zwaai eens even naar mijn vogeltje
2:50
2.Helena
2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Zwaai eens even naar mijn vogeltjeBerk
-
Single
Digital
31/12/2007

The Double DJ's   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De kangoeroe dans07/02/2004821
Un dos tres07/08/2004831
De boerenjongens01/01/2005881
De gedachten aan jou (Denans & The Double DJ's)22/10/2005323
De benen uit m'n...18/02/2006971
Roeien, zeilen, vissen27/01/2007504
Zwaai eens even naar mijn vogeltje19/01/2008297
Ja die van jou17/01/2009357
Boven op de berg (Dwergenlied)23/01/2010287
De reddingsboot24/07/2010676
Goede vrienden12/02/2011435
Viva! - Het leven is een feest26/11/2011783
Handen hoog!21/01/2012555
Horen, zien en zwijgen26/01/2013911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/02/2008 12:34
Snormobiel Beusichem
**
▓ Door het programma van "Edwin Evers": "Evers Staat Op" (Radio 538) uitgeroepen tot Carnavalsplaat Van Het Jaar 2008 is deze carnavalssingle van de "Double DJ's" !!! Persoonlijk vind ik het gewoon een standaard carnavalsplaat !!! Deed het nog niet zo slecht in de NL Single Top 100 van januari & februari 2008 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?