The Gathering - Souvenirs


Cover

Charts

Binnenkomst:08/03/2003 (Positie 47)
Laatste week notering:05/04/2003 (Positie 98)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9410 (138 Punten)
In de landen:
de  Piek: 90 / Weken: 1
nl  Piek: 47 / Weken: 5

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

The Gathering   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Strange Machines27/01/1996374
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandylion16/09/19952039
Nighttime Birds31/05/19971210
How To Measure A Planet?21/11/1998454
Superheat29/01/2000881
If Then Else08/07/2000474
Souvenirs08/03/2003475
Sleepy Building (A Semi Accoustic Evening)07/02/2004663
Accessories - Rarities And B-Sides03/09/2005732
Home22/04/2006344
The West Pole09/05/2009981
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?