Tina Charles - I Love To Love [1987]


7" Single
Arista 109 066 (de)

Charts

Binnenkomst:04/07/1987 (Positie 100)
Laatste week notering:24/10/1987 (Positie 75)
Piekpositie:6 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1832 (1179 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 10
de  Piek: 5 / Weken: 16
at  Piek: 4 / Weken: 14
nl  Piek: 6 / Weken: 17
be  Piek: 19 / Weken: 9 (Vl)

Nummer

Jaar:1986
Muziek/Tekst:Jack Robinson
James Bolden
Producer:Sanny X
Coverversie van:Tina Charles - I Love To Love
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

1986
12" Maxi Arista 609 066 [de] / EAN 4007196090668
1986
12" Maxi Black Scorpio SCM 1266-6 (CBS) [fr] / EAN 3029775126668
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Love To Love [1987]
5:56
2.I Love To Love [1987] (Instrumental)
3:31
3.Biddu Orchestra - Sunburn (Long )
5:42
   
06/1987
7" Single Arista 109 066 [de] / EAN 4007191090663
1986
7" Single Black Scorpio SCM 1266-7 [fr] / EAN 3029775126675
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Love To Love [1987] (Teenage Mix)
3:00
2.Biddu Orchestra - Sunburn (7" Mix)
3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:56I Love To Love [1987]Arista
609 066
Single
12" Maxi
1986
Instrumental3:31I Love To Love [1987]Arista
609 066
Single
12" Maxi
1986
Teenage Mix3:00I Love To Love [1987]Arista
109 066
Single
7" Single
06/1987
3:00Hits 87 - Das internationale DoppelalbumAriola
303 156
Compilatie
LP
07/12/1987
3:33Boulevard des hits volume 3CBS
451118 1
Compilatie
LP
1987
»» alles tonen

Tina Charles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Set My Heart On Fire13/12/197567
I Love To Love13/03/197628
Love Me Like A Lover19/06/1976242
Dance Little Lady Dance09/10/197688
I Love To Love [1987]04/07/1987617
Dance Little Lady [1987]03/10/19872011
I'll Go Where The Music Takes Me ('87 Remix)05/12/1987823
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 65)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/12/2005 23:35
Snormobiel Beusichem
****
▓ Deze Remixplaat uit augustus 1987 is gebasseerd op het origineel uit 1976 van "Tina Charles" !!! Leuk om naar te luisteren, maar ook net als het origineel, 4 sterren waard !!! Al kwam de remix wel enkele plaatsen hoger in de Top 10 !!! (NL Top 40: 10 wk / # 5) !!!
Laatst gewijzigd: 15/12/2006 14:26
21/12/2005 05:48
Richard (NL)
******
Very good remix.
29/08/2006 17:38
mark1971
*****
Not bad cover in his field
23/07/2007 01:12
shield
*****
Good...

Topbart
****
prima remix uit 1987

ericwyns
*****
Heel goede remix uit 1987 van één van de grote hits van Tina Charles. Heel opgewekt, zomers klinkend nummer.

Patrick3
******
Een heel toffe plaat.

naamloos
**
Ik geef de voorkeur aan het origineel.

Patrick7781
****
Aardig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?