Twenty One Pilots - Vessel

Cover Twenty One Pilots - Vessel
CD
Fueled By Ramen / Atlantic 7567-87627-5 (eu)

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/06/2014 (Positie 97)
Laatste week notering:20/08/2016 (Positie 62)
Piekpositie:62 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:6956 (342 Punten)
Combialbum:06/08/2016 / Piek: 87 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 62 / Weken: 18
be  Piek: 95 / Weken: 12 (V)

Tracks

11/01/2013
CD Fueled By Ramen / Atlantic 7567-87627-5 (Warner) [eu] / EAN 0075678762758
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ode To Sleep
  5:08
2.Holding On To You
  4:23
3.Migraine
  3:59
4.House Of Gold
  2:43
5.Car Radio
  4:27
6.Semi-Automatic
  4:13
7.Screen
  3:49
8.The Run And Go
  3:49
9.Fake You Out
  3:51
10.Guns For Hands
  4:33
11.Trees
  4:27
12.Truce
  2:22
   
02/09/2013
Bonus Tracks Edition - CD Fueled By Ramen / Atlantic 075678683770 (Warner) / EAN 0075678683770
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ode To Sleep
  5:08
2.Holding On To You
  4:23
3.Migraine
  3:59
4.House Of Gold
  2:44
5.Car Radio
  4:27
6.Semi-Automatic
  4:13
7.Screen
  3:49
8.The Run And Go
  3:49
9.Fake You Out
  3:51
10.Guns For Hands
  4:33
11.Trees
  4:27
12.Truce
  2:22
Bonus Tracks
13.Glowing Eyes
  4:22
14.Kitchen Sink
  5:32
15.Lovely
  4:18
16.Forest
  4:06
   
03/06/2016
LP Fueled By Ramen / Atlantic 7567867354 (Warner) / EAN 0075678673542
Toon detailsAlles beluisteren
   

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stressed Out23/01/2016831
Ride11/06/20163311
Heathens25/06/2016339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vessel14/06/20146218
Blurryface23/05/20151836
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?