Twenty One Pilots - We Don't Believe What's On TV

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Tyler Joseph
Producer:Ricky Reed
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57BlurryfaceAtlantic
7567-86699-3
Album
CD
15/05/2015

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stressed Out23/01/2016838
Ride11/06/20163321
Heathens25/06/20161232
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vessel14/06/20145349
Blurryface23/05/20151895
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Kaahu Leef
******
Yeah, yeah, yeah, yeah. I'm digging this

alleyt1989
***
Average.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?