Xzibit - Multiply


Cover

Charts

Binnenkomst:05/10/2002 (Positie 76)
Laatste week notering:05/10/2002 (Positie 76)
Piekpositie:76 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:21439 (25 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 33 / Weken: 10
de  Piek: 33 / Weken: 9
at  Piek: 66 / Weken: 3
nl  Piek: 76 / Weken: 1
be  Piek: 47 / Weken: 2 (Vl)
  Tip (Wa)
se  Piek: 31 / Weken: 6
no  Piek: 15 / Weken: 5
au  Piek: 31 / Weken: 14

Nummer

Jaar:2002
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Big Day Out '03Warner
0927495022
Compilatie
CD
2003

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi18/01/1997513
X03/02/20011215
Multiply05/10/2002761
Hey Now (Mean Muggin)04/12/2004796
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
At The Speed Of Life25/01/19971911
Restless23/12/20002818
Man vs. Machine12/10/2002376
Weapons Of Mass Destruction11/12/2004626
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.41 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
*
Surely not for me. His voice does not appeal at all and the song is irritating.

irelander
*
Just dreadful!!

BeansterBarnes
**
I don't hate it but it's instantly forgettable.

gherkin
*
Wat een afgrijselijke titel. Waarom zou je in godsnaam meer van deze ongetalenteerde poging tot rapper willen?
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?