GAMES NEWS

Games News > Donkey Kong wint van Dead Space 2

11/02/2011 - Het door critici met open armen ontvangen Dead Space 2 is na een week alweer uit de top tien verdwenen. De lijst met de bestverkopende games van Nederland wordt nog altijd aangevoerd door Donkey Kong Country Returns, gevolgd door Call of Duty Black Ops voor de Playstation 3 en New Super Mario Bros voor de Wii. Dat blijkt uit gegevens van marktonderzoeksbureau GfK.

Een opvallende nieuwkomer in de lijst is Lingo voor de Nintendo DS. De game, gebaseerd op de gelijknamige televisiespelshow, is te vinden op de vijfde plaats. Op de zesde plaats staat nieuwkomer Mario Sports Mix, gevolgd door De Sims 3 voor de pc. Deze game weet zich deze week opnieuw de top tien binnen te werken.

De fitnessgame Wii Fit Plus voor de Wii stijgt maar liefst zes plaatsen ten opzichte van vorige week, terwijl de voetbalgame Fifa 11 voor de PlayStation 3 uit de lijst is verdwenen. Verder daalt de creatieve platformgame LittleBigPlanet 2 met vijf plaatsen naar een negende plek. De racegame Gran Turismo 5 voor de Playstation 3 zakt na een paar weken bovenin de lijst te hebben gestaan naar een achtste plek.

01. Donkey Kong Country Returns (Nintendo Wii)
02. Call of Duty Black Ops (Playstation 3)
03. Super Mario Bros Wii (Nintendo Wii)
04. Wii Fit Plus (Nintendo Wii)
05. Lingo (Nintendo DS)
06. Mario Sports Mix (Nintendo Wii)
07. De Sims 3 (PC)
08. Gran Turismo 5 (Playstation 3)
09. LittleBigPlanet 2 (Playstation 3)
10. Call of Duty: Black Ops (Xbox 360)

© Novum
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?