PERSOONLIJKE HITPARADE

Maak je persoonlijke hitparade!

Als je ingeschreven bent op onze site, is het een fluitje van een cent om zelf je persoonlijke charts te maken en publiceren!

Bovenaan de pagina van elke song en ieder album in onze databank vind je een link "Aan persoonlijke hitparade toevoegen". Gewoon hierop klikken, en de titel verschijnt automatisch in een lijst. Dan typ je in het vakje naast "Verschuiven naar plaats" het gewenste cijfer in, en met het pijltje bevestig je je keuze. Met de link "Verwijderen" kan je elke titel uiteraard op eender welk moment weer uit je chart halen.

Er verschijnt ook vanzelf een link in je profiel met de volledige lijst, zodat andere chartfans jouw favoriete muziek beter kunnen leren kennen. Hier vind je alvast een voorbeeldje van hoe je persoonlijke chart er uiteindelijk uitziet, opgesmukt met hoesfoto's ťn symbooltjes om een fragment te beluisteren en/of de video te bekijken (waar voorradig):

http://dutchcharts.nl/personal_charts.asp?member=ultratop

Aan jou de keuze hoe lang je je lijst maakt (een top 10, top 100, top 1000 of nůg groter) en hoe vaak je deze up to date brengt. Als je wil, kan je ook aan de slag gaan voor je eigen top aller tijden, al grasduinend in onze databank die zowat de hele popgeschiedenis omhelst...

Alvast veel plezier gewenst!

Je bent niet ingelogd, log a.u.b. in of registreer:

Login   
Paswoord   

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?