BOKKE8

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE BOKKE8

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Pijn1OAK13/09/2019
Timeline (Bokke8 feat. Sevn Alias)1OAK26/09/2019
Niet thuis (Broski's)1OAK06/02/2020
Scared Of Love (Navi feat. Bokke8 & Figo Gang)Top Notch15/10/2020
Geen GameBased22/12/2020
Tagliafico (Dior / Bokke8 / NAVI)Un4gettable14/01/2021
Richard Mille (Dior & Chivv feat. Jordymone9 & Bokke8)Un4gettable21/05/2021
Your SongLeft Lane30/07/2021
TimberHella Cash28/10/2022
PK's (Josylvio feat. Moeman, Bokke8, Philly & KA)Hella Cash03/11/2023
Shawty (Bokke8 feat. Djaga Djaga)Hella Cash12/01/2024
8RHella Cash09/02/2024
Ver (Red Moons, Bokke8 & Machario)Laser16/06/2024
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Ocho1OAK25/10/2019
Swart1OAK12/02/2021
TWTHella Cash23/02/2024
 

Bokke8 IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Timeline (Bokke8 feat. Sevn Alias)05/10/2019851
PK's (Josylvio feat. Moeman, Bokke8, Philly & KA)11/11/2023182
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Ocho02/11/2019431
Swart20/02/2021452
TWT02/03/2024891

Nummers van Bokke8

Sorteren per: Titel | Jaar
10AK Party (Bokke8, Lucass, Philly & Sevn Alias)
8R
ABC (Bokke8, Ashafar & Lucass)
Geen Game
Niet thuis (Broski's)
Pijn
PK's (Josylvio feat. Moeman, Bokke8, Philly & KA)
Probleem
Richard Mille (Dior & Chivv feat. Jordymone9 & Bokke8)
Scared Of Love (Navi feat. Bokke8 & Figo Gang)
Shawty (Bokke8 feat. Djaga Djaga)
Tagliafico (Dior / Bokke8 / NAVI)
Timber
Timeline (Bokke8 feat. Sevn Alias)
Ver (Red Moons, Bokke8 & Machario)
Your Song

Albums van Bokke8

Ocho
Swart
TWT

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?