DE ELECTRONICA'S

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Johnny Hoes, Jean Kraft, Marinus Heeren, Werner Thomas

DISCOGRAFIE DE ELECTRONICA'S

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Electronica polkaPhilips1967
Marjo-walsPhilips1968
De ruimtemarsPhilips1969
ColindaCNR1971
Ik heb gedroomd (Martje en De Electronica's)Lowland1972
Ik laat m'n eten er voor staanTelstar1974
RosalindaTelstar1976
Aan m'n hoelaTelstar1977
Dance Little Bird (Electronica's)Philips1980
De billekesdansTelstar1980
De vogeltjesdansTelstar1980
La danse des oiseaux (Les Electronica's)Philips1980
Waarom moest het noodlot ons scheidenTelstar1980
Ay ay Maria ChristinaTelstar1981
Dance Little Cat (Electronica's)Philips1981
De poesjesdansTelstar1981
De stratendansTelstar1981
Il ballo dell'anatroccoloVIP1981
Schneewalzer (Electronica's)Philips1981
The Original Bird Dance (The Electronica's)Polydor1981
The Pussycat Dance (The Electronica's)Polydor1981
Wenn die Vöglein fröhlich tanzen (Dance Little Bird) (Johnny Hoes und Electronica's)Philips1981
Dans van de robotTelstar1982
El baile de los gatitosOlympo1982
Kleine RositaTelstar1982
Roboter Polka (Electronica's)Philips1982
Gruezi wohl Frau Stirnimaa (Die Electronica's)Gold1983
Wals voor JopieTelstar1983
Jij moet kiezen MarianVNC1984
LilianVNC1984
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
De vogeltjesdansTelstar1980
Dance Little Bird (Electronica's)Philips1981
 
Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste vanTelstar1989
 

De Electronica's IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
De vogeltjesdans14/06/1980628
De poesjesdans01/08/1981166
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
De vogeltjesdans01/11/1980713

Nummers van De Electronica's

Sorteren per: Titel | Jaar
Aan m'n hoela
Als ik dicht bij je ben
Amalia
Ay ay Maria Christina
Big Bamboo
Boomps A Daisy
Carnaval in Willebrord
Colinda
Daisy
Dance Little Bird (Electronica's)
Dance Little Cat (Electronica's)
Dans van de robot
Daysy
De Apollowals
De billekesdans
De kusjeswals
De poesjesdans
De raspa
De ruimtemars
De stratendans
De vogeltjesdans
De vrijbuiter
Doe 't nog 'n keer
Draaimolen-wals
El baile de los gatitos
Electronica polka
Frankie Fox
Gruezi wohl Frau Stirnimaa (Die Electronica's)
Ik heb gedroomd (Martje en De Electronica's)
Ik laat m'n eten er voor staan
Il ballo dell'anatroccolo
Il valzeer dell'allegria
Immer lustig (Electronica's)
In het dennenbos
Je zei niet eens, het spijt me (Martje en De Electronica's)
Jij bent 't helemaal
Jij moet kiezen Marian
Kabouter parade
Kabouterparade
Kleine Rosita
Klepperwals
Kling, Glöckchen, klingelingeling (Electronica's)
Kufstein wals
La danse des oiseaux (Les Electronica's)
La petite marche (Les Electronica's)
La Raspa (Electronica's)
Lambeth Walk
Letkiss
Lilian
Marjo-wals
Piratenwals
Radio 2000
Rattle Waltz (Electronica's)
Rattle Waltz (The Electronica's)
Roboter Polka (Electronica's)
Rosalinda
Rosen sind rot (Johnny Hoes und Electronica's)
Schneewalzer (Electronica's)
Sjarelke
Sneeuwwals
Spechtenwals
St. Willibrordus mars
Tararaboemdiejee
The Marching Tin Soldier (Electronica's)
The Original Bird Dance (The Electronica's)
The Pussycat Dance (The Electronica's)
Tick tack Polka (Electronica's)
Tiroler Holzhacker Buab'n (Die Electronica's)
Waarom moest het noodlot ons scheiden
Wals voor Jopie
Wenn die Vöglein fröhlich tanzen (Dance Little Bird) (Johnny Hoes und Electronica's)
Wie danst er 'n walsje met mij
Zeven stappen
Zie de gij me gere
Zo ben jij
Zo lang er sterren aan de hemel staan

Albums van De Electronica's

Dance Little Bird (Electronica's)
De vogeltjesdans
Het beste van
Quietschfidelio (Electronica's)

De best beoordeelde nummers van De Electronica's

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
De vogeltjesdans273.44
Dance Little Bird (Electronica's)1123.09
De poesjesdans102.6
Dance Little Cat (Electronica's)72.57

De bekendste platen van De Electronica's

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Dance Little Bird (Electronica's)1123.09
De vogeltjesdans273.44
De poesjesdans102.6
Dance Little Cat (Electronica's)72.57

Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?