EQUALZ

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE EQUALZ

Discografie Singles

TitelLabelRelease
SometimesEqualz21/02/2016
Believe (Equalz & FMG)Equalz24/02/2016
Don't WorryArtsounds23/09/2016
CardioArtsounds21/10/2016
Gowtu (Equalz feat. Emms)Artsounds18/11/2016
Wellou (SO-ES feat. Josylvio & Equalz)Equipe / Cloud 918/11/2016
Ingang (Equalz feat. Hef)Artsounds25/11/2016
CasablancaArtsounds25/01/2017
Versaces in het zand (Bizzey, Yung Felix & Equalz)Noah's Ark / Artsounds07/04/2017
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)Artsounds04/08/2017
Love song (Equalz feat. Frenna)Artsounds03/11/2017
Alles delenArtsounds17/11/2017
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)Artsounds01/12/2017
Lit (The Partysquad & Equalz)Top Notch25/01/2018
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)Artsounds23/08/2018
Shopping SpreeTop Notch08/02/2019
Met mijTop Notch05/04/2019
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)Top Notch26/04/2019
Single (Architrackz, Cho & Equalz)Artsounds28/06/2019
On ItTop Notch02/08/2019
We zetten herres (Bryan Mg, Architrackz & Equalz)Striker13/12/2019
Ring RingTop Notch29/05/2020
Kabelbaan (Equalz feat. Jonna Fraser)Top Notch05/03/2021
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)Top Notch16/04/2021
Allang hardTop Notch21/05/2021
The One (Equalz feat. Ronnie Flex)Top Notch09/07/2021
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Jongens uit de havenstadTop Notch23/08/2019
RepresentTop Notch16/07/2021
 

Equalz IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Stop met typen09/12/20173517
Beweging09/12/2017901
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274

Nummers van Equalz

Sorteren per: Titel | Jaar
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)
Allang hard
Alles delen
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)
Believe (Equalz & FMG)
Beweging
Bullshit (Equalz feat. Cho)
Cardio
Casablanca
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)
De pijn (Equalz feat. Kevin)
Don't Worry
Gowtu (Equalz feat. Emms)
Hoe kan het zijn
Hossel iets (Equalz feat. Jozo)
Ingang (Equalz feat. Hef)
Kabelbaan (Equalz feat. Jonna Fraser)
Kaki (Equalz feat. LouiVos)
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)
Lit (The Partysquad & Equalz)
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)
Love song (Equalz feat. Frenna)
Met mij
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)
On It
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)
Pak je rust (Equalz & Afro Bros)
Ring Ring
Shopping Spree
Single (Architrackz, Cho & Equalz)
Sometimes
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)
Stop met typen
The One (Equalz feat. Ronnie Flex)
Versaces in het zand (Bizzey, Yung Felix & Equalz)
We zetten herres (Bryan Mg, Architrackz & Equalz)
Wellou (SO-ES feat. Josylvio & Equalz)
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)

Albums van Equalz

Jongens uit de havenstad
Reloaded
Represent
Update

De best beoordeelde nummers van Equalz

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Don't Worry52.2
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)51.8

De bekendste platen van Equalz

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Don't Worry52.2
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)51.8

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?