RIFFI

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE RIFFI

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Als ik ga verdienenIsmo16/03/2017
Zonder flousIsmo14/05/2017
Le bled (Riffi & Ismo)Ismo29/06/2017
ManiIsmo08/12/2017
YellahIsmo26/01/2018
LalalaIsmo30/03/2018
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)Ismo11/04/2018
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)Ismo12/07/2018
Alles verlorenIsmo12/10/2018
SeŮoraIsmo / Cloud 912/04/2019
RajaIsmo28/06/2019
Ta mere (Ashafar feat. Riffi)Hella Cash20/09/2019
Wacht evenIsmo31/01/2020
Geduld (Riffi feat. Pierrii)Ismo07/02/2020
Angelina JolieIsmo26/06/2020
PlayaIsmo07/08/2020
Combos (Ismo, Nass & Riffi)Ismo14/08/2020
SemanaSony20/07/2022
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
AdemnootIsmo06/04/2018
Andere planeetIsmo09/11/2018
HittegolfIsmo19/07/2019
TempusIsmo14/02/2020
MedailleIsmo19/09/2021
 

Riffi IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Yellah03/02/2018941
Meisje alsjeblieft14/04/2018951
Daar met jou (Riffi feat. Lijpe)14/04/2018991
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)26/01/2019531
SeŮora20/04/2019711
Ta mere (Ashafar feat. Riffi)28/09/2019422
Combos (Ismo, Nass & Riffi)22/08/2020981
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Anders26/08/201777
Ademnoot14/04/2018517
Andere planeet17/11/2018167
Hittegolf03/08/2019322
Tempus22/02/2020342
Medaille25/09/2021511

Nummers van Riffi

Sorteren per: Titel | Jaar
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)
Alles verloren
Als ik ga verdienen
Anders
Angelina Jolie
Combos (Ismo, Nass & Riffi)
Daar met jou (Riffi feat. Lijpe)
Gangstershit (Ismo feat. Madina, Nass & Riffi)
Geduld (Riffi feat. Pierrii)
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)
Lalala
Le bled (Riffi & Ismo)
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)
Mani
Mani ma (Riffi feat. Ismo, Sevirio & Broertje)
Meisje alsjeblieft
Opletten 2
Playa
Raja
Semana
SeŮora
Ta mere (Ashafar feat. Riffi)
Vallende ster (Riffi feat. D-Double)
Vliegen (Riffi feat. Ismo)
Wacht even
Walakin
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)
Woordenschat
Yellah
Zonder flous

Albums van Riffi

Ademnoot
Andere planeet
Anders
Hittegolf
Medaille
Tempus

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?