SUZAN & FREEK

1 Fan
Toon fans

Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Arno Krabman, Freek Rikkerink, Suzan Stortelder, Lťon Palmen

DISCOGRAFIE SUZAN & FREEK

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Are You With MeSony19/06/2015
SummerThing!Sony04/09/2015
Don't Let Me DownSony05/08/2016
Daddy LessonsSony10/02/2017
You Don't Know MeSony09/06/2017
Hips Don't LieSony14/07/2017
Altijd wel iemandSony08/09/2017
Weather With YouSony15/09/2017
Love Me Just A Little Bit MoreSony22/09/2017
JoleneSony29/09/2017
One KissSony01/06/2018
Als het avond isSony02/11/2018
Blauwe dagSony28/06/2019
Deze is voor mijSony20/12/2019
Weg van jouSony01/05/2020
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)Sony / Roq 'N Rolla / Cloud 921/08/2020
Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis19/09/2020
PapaFTV / Cornelis02/10/2020
GoudSony05/03/2021
Onderweg naar laterSony10/07/2021
Dromen in kleurSony14/10/2021
Honderd keerSony13/03/2022
KwijtSony04/09/2022
SlapeloosheidSony08/01/2023
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Gedeeld door onsSony27/09/2019
Dromen in kleurSony29/10/2021
 

Suzan & Freek IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020653
Straks is het te laat19/09/2020972
Het spijt me niet10/10/2020891
Papa10/10/2020109
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021473
Onderweg naar later17/07/2021829
Dromen in kleur23/10/20212115
Honderd keer19/03/20221229
Kwijt10/09/20221223
Slapeloosheid14/01/2023911
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192146
Dromen in kleur06/11/2021173

Nummers van Suzan & Freek

Sorteren per: Titel | Jaar
Allermeest
Als het avond is
Altijd wel iemand
Are You With Me
Blauwe dag
Blind misschien
Buiten
Butterflies Instead
Daddy Lessons
De helft van wat je doet
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)
Deze is voor mij
Dicht bij mij
Dit is voor jou
Don't Let Me Down
Dromen in kleur
Gedeeld door ons
Goud
Het spijt me niet
Hips Don't Lie
Honderd keer
Hoofd in de wolken
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)
Jolene
Kwijt
Lampedusa (Suzan & Freek, Diggy Dex)
Lichtje branden
Lied voor niemand anders
Love Me Just A Little Bit More
Mag ik daar even stil bij staan
Neem me mee
Niet meer van mij
Nog even dit
Onderweg naar later
One Kiss
Papa
Slapeloosheid
Spiegelbeeld
Straks is het te laat
SummerThing!
't Geeft niet
Tenminste geleefd
Tussen jou & mij
Voor het leven voor elkaar
Weather With You
Weg van jou
You Don't Know Me

Albums van Suzan & Freek

Beste zangers - Seizoen 2020 [EP]
Dromen in kleur
Gedeeld door ons
Liefde voor muziek 2022

De best beoordeelde nummers van Suzan & Freek

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Onderweg naar later64.5
Deze is voor mij94.44
Goud144.43
Mag ik daar even stil bij staan54.4
Als het avond is234.39
Blauwe dag104.3
Slapeloosheid64.17
Weg van jou84.12
Honderd keer53.8
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)83.38

De bekendste platen van Suzan & Freek

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Als het avond is234.39
Goud144.43
Blauwe dag104.3
Deze is voor mij94.44
Dromen in kleur93.11
Weg van jou84.12
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)83.38
Kwijt82.75
Onderweg naar later64.5
Slapeloosheid64.17

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?