SUZAN & FREEK

0 Fans
Word fan

Componisten, tekstschrijvers en producers
Arno Krabman, Freek Rikkerink, Suzan Stortelder, Lťon Palmen

DISCOGRAFIE SUZAN & FREEK

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Are You With MeSony19/06/2015
SummerThing!Sony04/09/2015
Don't Let Me DownSony05/08/2016
Daddy LessonsSony10/02/2017
You Don't Know MeSony09/06/2017
Hips Don't LieSony14/07/2017
Altijd wel iemandSony08/09/2017
Weather With YouSony15/09/2017
Love Me Just A Little Bit MoreSony22/09/2017
JoleneSony29/09/2017
One KissSuzan & Freek01/06/2018
Als het avond isSony02/11/2018
Blauwe dagSony28/06/2019
Deze is voor mijSony20/12/2019
Weg van jouSony01/05/2020
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)Sony / Roq 'N Rolla / Cloud 921/08/2020
Beste Zangers Seizoen 2020 (Suzan & Freek)FTV / Cornelis19/09/2020
PapaFTV / Cornelis02/10/2020
GoudSony05/03/2021
Onderweg naar laterSony10/07/2021
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Gedeeld door onsSony27/09/2019
 

Suzan & Freek IN DUTCH CHARTS

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het avond is12/01/2019363
Blauwe dag06/07/2019544
Mag ik daar even stil bij staan05/10/2019554
Deze is voor mij01/02/20204713
Weg van jou09/05/20202026
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020652
Straks is het te laat19/09/2020972
Het spijt me niet10/10/2020891
Papa10/10/2020109
't Geeft niet24/10/2020672
De helft van wat je doet31/10/2020522
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)07/11/2020224
Goud13/03/2021432
Onderweg naar later17/07/2021814
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Gedeeld door ons05/10/20192107

Nummers van Suzan & Freek

Sorteren per: Titel | Jaar
Als het avond is
Altijd wel iemand
Are You With Me
Blauwe dag
Butterflies Instead
Daddy Lessons
De helft van wat je doet
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)
Deze is voor mij
Don't Let Me Down
Dromen in kleur
Gedeeld door ons
Goud
Het spijt me niet
Hips Don't Lie
Hoofd in de wolken
Hou vol hou vast (Suzan & Freek, Tabitha)
Jolene
Lampedusa (Suzan & Freek, Diggy Dex)
Lied voor niemand anders
Love Me Just A Little Bit More
Mag ik daar even stil bij staan
Neem me mee
Nog even dit
Onderweg naar later
One Kiss
Papa
Spiegelbeeld
Straks is het te laat
SummerThing!
't Geeft niet
Weather With You
Weg van jou
You Don't Know Me

Albums van Suzan & Freek

Beste zangers - Seizoen 2020 [EP]
Gedeeld door ons

De best beoordeelde nummers van Suzan & Freek

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Goud85.12
Deze is voor mij55
Als het avond is184.56
Blauwe dag94.22
Weg van jou74.14

De bekendste platen van Suzan & Freek

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Als het avond is184.56
Blauwe dag94.22
Goud85.12
Weg van jou74.14
Deze is voor mij55

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?