YVES BERENDSE

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE YVES BERENDSE

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Voor jouT-Rec22/04/2015
DroomvrouwT-Rec28/10/2015
Zin in jouDino03/06/2016
Onderweg voor KerstmisDino06/12/2016
Een vrolijke kerst (25/12)NRGY08/12/2016
Ik wil alleen maar jouDino17/02/2017
Net als dominoDino09/06/2017
Als ze danstDino10/11/2017
Dat is liefdeDino26/04/2018
LustDino13/07/2018
Dicht bij mijDino19/04/2019
Wat een vriendDino22/11/2019
Je geeft meDino03/04/2020
Laat het losDino11/09/2020
Caruso (Nu jij hier niet meer bent) (Yves Berendse & JoŽl Borelli)Dino26/03/2021
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Het einde van het beginDino / 8ball31/08/2018
 

Yves Berendse IN DUTCH CHARTS

Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Het einde van het begin08/09/2018501

Nummers van Yves Berendse

Sorteren per: Titel | Jaar
Als ze danst
Caruso (Nu jij hier niet meer bent) (Yves Berendse & JoŽl Borelli)
Dat is liefde
Dicht bij mij
Droomvrouw
Een vrolijke kerst (25/12)
Heb ik ooit gezegd
Ik wil alleen maar jou
Je geeft me
Laat het los
Lust
Nee zo ben ik niet
Net als domino
Onderweg voor Kerstmis
Over doen
Vakantieliefde
Voor jou
Wat een vriend
Zin in jou

Albums van Yves Berendse

Het einde van het begin

De best beoordeelde nummers van Yves Berendse

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Een vrolijke kerst (25/12)52.8

De bekendste platen van Yves Berendse

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Een vrolijke kerst (25/12)52.8

AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?