3 Doors Down - Away From The Sun

Cover 3 Doors Down - Away From The Sun
CD
Universal 064 396-2

Album

Jaar:2002
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/03/2004 (Positie 96)
Laatste week notering:25/09/2004 (Positie 87)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:2261 (1322 Punten)
Alternative:04/01/2003 / Piek: 19 / Weken: 8
In de landen:
ch  Piek: 49 / Weken: 19
de  Piek: 28 / Weken: 23
at  Piek: 27 / Weken: 9
nl  Piek: 25 / Weken: 28
be  Piek: 71 / Weken: 12 (V)
se  Piek: 16 / Weken: 25
dk  Piek: 2 / Weken: 15
au  Piek: 8 / Weken: 18
nz  Piek: 11 / Weken: 12

Tracks

12/11/2002
CD Republic 064 396-2 (UMG) / EAN 0044006439624
Toon detailsAlles beluisteren
1.When I'm Gone
  4:20
2.Away From The Sun
  3:51
3.The Road I'm On
  3:59
4.Ticket To Heaven
  3:27
5.Running Out Of Days
  3:31
6.Here Without You
  3:57
7.I Feel You
  4:07
8.Dangerous Game
  3:36
9.Changes
  3:56
10.Going Down In Flames
  3:28
11.Sarah Yellin'
  3:17
12.This Time [Hidden Track]
  5:18
   
24/11/2017
Back To Black - LP Republic 0602557902181 (UMG) / EAN 0602557902181
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.When I'm Gone
  4:20
2.Away From The Sun
  3:51
3.The Road I'm On
  3:59
4.Ticket To Heaven
  3:27
5.Running Out Of Days
  3:31
6.Here Without You
  3:57
LP 2:
1.I Feel You
  4:07
2.Dangerous Game
  3:36
3.Changes
  3:56
4.Going Down In Flames
  3:28
5.Sarah Yellin'
  3:17
   

3 Doors Down   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kryptonite30/09/20002112
Loser03/02/2001673
When I'm Gone19/07/2003951
Here Without You13/03/20041227
Away From The Sun17/07/20044110
Let Me Go26/02/20055012
Landing In London (3 Doors Down feat. Bob Seger)18/06/2005569
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Better Life07/10/20002623
Away From The Sun20/03/20042528
Seventeen Days12/02/20052626
3 Doors Down24/05/2008594
Time Of My Life23/07/2011375
Us And The Night19/03/2016451
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.193 Doors Down - Away From The Sun (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
****
Pretty good album, with a decent mixture of fast paced and slower ballads. I quite enjoyed it and I'm surprised I did! A solid 4/6.

musikmannen
****
Ok
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?