3js - Nu

Cover 3js - Nu
Digital
Volendam 190296920011 (nl)

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/02/2018 (Positie 3)
Laatste week notering:19/05/2018 (Positie 92)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:7610 (345 Punten)
Combialbum:17/02/2018 / Piek: 4 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 10
be  Piek: 126 / Weken: 1 (V)

Tracks

09/02/2018
Digital Volendam 190296920011 (Warner) [nl] / EAN 0190296920011
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/02/2018
CD Warner 5054197974656 / EAN 5054197974656
Toon detailsAlles beluisteren
1.Misschien niet nu
2.De betere jaren
3.De wereld is nog niet verrot
4.Ik ben maar een man
5.Los van alles
6.Bella
7.Spotlight
8.Bizar
9.Mensen
10.Zon
   

3js   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom03/03/20072410
Net alsof09/06/2007106
Één met de bomen29/09/2007164
Één met de bomen / De zomer voorbij03/11/2007493
Watermensen02/02/200875
Wiegelied17/05/200884
Hou van mij06/09/2008411
Kamers van m'n hart31/01/2009286
Bevlogen als vogels25/04/200986
Vandaag ben ik vrij / Alles overnieuw29/08/2009165
Loop met me over zee20/02/201077
Geloven in het leven08/05/2010920
Wat is dromen (3js & Ellen ten Damme)18/09/2010124
Je vecht nooit alleen / Never Alone05/02/2011117
De stroom18/06/2011124
Toen ik jou vergat01/10/2011373
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
De weg07/01/2012265
Bij hoog en laag24/03/201272
Voor eens en altijd07/07/2012154
Geef mij een naam (3js & Elske DeWall)20/10/201292
Bijzonder19/01/2013214
Zo mooi als jij20/04/2013353
Til me op31/08/201352
Man in de spiegel (Bart Herman & 3js)08/02/2014741
Twee zielen03/05/2014611
Raak m'n hart06/09/2014491
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Watermensen07/07/2007687
Kamers van m'n hart18/10/2008451
Dromers en dwazen13/03/2010376
4 Elementen04/02/2012323
Totzoverder - Het beste van02/02/2013327
Dichter bij de horizon16/11/2013324
Acoustic Christmas22/11/2014212
721/11/2015416
Acoustic Christmas Volume 203/12/2016105
Nu17/02/2018310
De aard van het beest23/05/202013
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Akoesteren Theatertour 2009 [DVD]31/10/2009154
Pluche, Zweet & Tranen - Theatertour 2010 [DVD]12/02/2011128
Wat een avond! / Live In Caprera 2012 [DVD]20/10/2012125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 43js - Nu (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?