AJ Mitchell feat. Ava Max - Slow Dance

Cover AJ Mitchell feat. Ava Max - Slow Dance
Digital
Epic 886447836118
Cover AJ Mitchell feat. Ava Max - Slow Dance
Digital
Epic 886448070689

Tracks

09/08/2019
Digital Epic 886447836118 (Sony) / EAN 0886447836118
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slow Dance
  2:58
   
25/10/2019
Digital Epic 886448070689 (Sony) / EAN 0886448070689
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slow Dance (Sam Feldt Remix)
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Slow DanceEpic
886447836118
Single
Digital
09/08/2019
Sam Feldt Remix3:13Slow DanceEpic
886448070689
Single
Digital
25/10/2019
3:00So Fresh: The Hits Of Summer 2020Sony
194439707742
Compilatie
CD
22/11/2019

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/2021319
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020630
 

AJ Mitchell   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6AJ Mitchell feat. Ava Max - Slow Dance (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Een best wel aangenaam klinkend nummertje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?