Acda en de Munnik - Adem - (Het mooiste en) het beste van

Cover Acda en de Munnik - Adem - (Het mooiste en) het beste van
CD
Columbia 82876743402
CD
Columbia 82876752142
Cover Acda en de Munnik - Adem - (Het mooiste en) het beste van
CD
Columbia 82876743412
Cover Acda en de Munnik - Adem - (Het mooiste en) het beste van
LP
Music On Vinyl MOVLP1716 (nl)

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2005 (Positie 11)
Laatste week notering:15/04/2006 (Positie 96)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:2147 (1371 Punten)
Midprice:17/05/2008 / Piek: 9 / Weken: 83
Combialbum:19/03/2011 / Piek: 91 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 22

Tracks

04/11/2005
Het beste van - CD Columbia 82876743402 (Sony BMG) / EAN 0828767434025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Niet of nooit geweest
  4:03
2.Groeten uit Maaiveld
  4:02
3.Laat me slapen
  4:05
4.Ren Lenny ren
  3:53
5.Mooi liedje
  2:59
6.Vondelpark vannacht
  3:19
7.Het regent zonnestralen
  3:45
8.Als je bij me weggaat
  4:00
9.Totdat ik jou
  2:54
10.De kapitein deel II
  3:01
11.(Noem me) Oud verdriet
  3:37
12.Als het vuur gedoofd is
  3:54
13.Lena (Live)
4:14
14.Schoolplein (Live)
3:19
15.Jaren ver van hier
  3:22
16.Lopen tot de zon komt
  3:27
17.De stad Amsterdam
  2:27
18.Verkeerd verbonden
  4:21
Nieuwe Liedjes
19.Geen hemelen beloven
4:05
20.Waar was je dan
  2:20
21.Hallo liedje
4:50
22.Liever gelijk dan geluk
3:36
   
04/11/2005
Het beste van (Bol.com versie) - CD Columbia 82876752142 (Sony BMG) / EAN 0828767521428
Toon detailsAlles beluisteren
1.Niet of nooit geweest
  4:03
2.Groeten uit Maaiveld
  4:02
3.Laat me slapen
  4:05
4.Ren Lenny ren
  3:53
5.Mooi liedje
  2:59
6.Vondelpark vannacht
  3:19
7.Het regent zonnestralen
  3:45
8.Als je bij me weggaat
  4:00
9.Totdat ik jou
  2:54
10.De kapitein deel II
  3:01
11.(Noem me) Oud verdriet
  3:37
12.Als het vuur gedoofd is
  3:54
13.Lena (Live)
4:14
14.Schoolplein (Live)
3:19
15.Jaren ver van hier
  3:22
16.Lopen tot de zon komt
  3:27
17.De stad Amsterdam
  2:27
18.Verkeerd verbonden
  4:21
Nieuwe Liedjes
19.Geen hemelen beloven
4:05
20.Waar was je dan
  2:20
21.Hallo liedje
4:50
22.Liever gelijk dan geluk
3:36
DVD:
1. De kapitein deel II
2. Verkeerd verbonden
3. Laat me slapen
4. Het regent zonnestralen
   
04/11/2005
Het mooiste en het beste van - CD Columbia 82876743412 (Sony BMG) / EAN 0828767434124
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Niet of nooit geweest
  4:03
2.Groeten uit Maaiveld
  4:02
3.Laat me slapen
  4:05
4.Ren Lenny ren
  3:53
5.Mooi liedje
  2:59
6.Vondelpark vannacht
  3:19
7.Het regent zonnestralen
  3:45
8.Als je bij me weggaat
  4:00
9.Totdat ik jou
  2:54
10.De kapitein deel II
  3:01
11.(Noem me) Oud verdriet
  3:37
12.Als het vuur gedoofd is
  3:54
CD 2:
1.Lopen tot de zon komt
  3:27
2.Dag Esmee
  3:57
3.De kapitein
  4:24
4.Brussel moeten heten
  4:16
5.Lena (Live)
  4:16
6.Schoolplein (Live)
  3:20
7.Morgen is ze weg
  4:54
8.Jaren ver van hier
  3:22
9.Vandaag ben ik gaan lopen
  3:48
10.De stad Amsterdam
  2:27
11.Verkeerd verbonden
  4:28
12.Een Spaanse moslim groet zijn god
  4:25
   

Acda en de Munnik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet of nooit geweest16/05/1998232
Laat me slapen29/08/1998319
Het regent zonnestralen02/01/19994012
Mijn houten hart (De Poema's)10/07/1999421
Ol '5506/11/1999847
Schoolplein / Kees12/02/2000538
De kapitein deel II21/10/20001612
Verkeerd verbonden03/03/20017312
Brussel moeten heten (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)11/08/2001981
Zij maakt het verschil (De Poema's)13/10/2001125
Ren Lenny ren02/11/20021115
Groeten uit Maaiveld22/02/200377
Mis ik mij02/08/20035110
Ik mis niets (De Poema's)25/10/2003267
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)20/12/2003242
Vandaag ben ik gaan lopen08/05/2004287
't Is stil (aan de overkant)12/06/200427
Totdat ik jou04/09/2004236
(Noem me) Oud verdriet13/11/20046710
Jaren ver van hier21/05/2005197
Dan leef ik toch nog een keer17/11/2007179
Heel veel lieve mensen01/03/2008613
Ik blijf jouw leven lang bij mij19/09/2009332
Eva16/01/2010415
Woorden van een ander05/03/201186
Voetstuk staan10/03/2012183
Draaien17/08/2013931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acda en de Munnik08/03/19971124
Naar huis12/09/1998159
Op voorraad (Live)02/10/1999447
Hier zijn11/11/2000249
Live (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)14/07/20011415
Trilogie06/04/2002727
Groeten uit Maaiveld30/11/2002169
Best Of (De Poema's)22/11/2003221
Liedjes van Lenny25/09/2004126
Adem - (Het mooiste en) het beste van12/11/20051122
Nachtmuziek01/12/2007334
Jouw leven lang bij mij17/10/2009239
't heerst (A e/d M)31/03/2012227
Alle singles21/09/2013631
Adem - Het beste van05/11/2016351
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trilogie - Geknipt voor TV [DVD]16/11/2002412
Groeten uit Maaiveld Live [DVD]07/06/2003211
Spelen [DVD]23/05/2009422
Afscheid in Carré [DVD] (Acda & de Munnik)30/05/20151110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Acda en de Munnik - Adem - (Het mooiste en) het beste van (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Mooi overzicht van het oevre van Acda en de Munnik. Alle hits staan er op, afgewisseld met de minder bekende platen. Toppers zijn natuurlijk juweeltjes als "Niet of nooit geweest", "Groeten uit Maaiveld", "Ren Lenny ren" en "Jaren ver van hier".
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?