Acda en de Munnik - Liedjes van Lenny

Cover Acda en de Munnik - Liedjes van Lenny
CD
Columbia 518570 2 (nl)
Cover Acda en de Munnik - Liedjes van Lenny
CD
Columbia 518570 3 (nl)

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/09/2004 (Positie 1)
Laatste week notering:26/03/2005 (Positie 72)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:26
Positie aller tijden:1811 (1553 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 26

Tracks

20/09/2004
CD Columbia 518570 2 [nl] / EAN 5099751857020
Toon detailsAlles beluisteren
1.Duivel is dood
3:37
2.Totdat ik jou
  2:53
3.Wat ik zie moet ik hebben
3:41
4.(Noem me) Oud verdriet
  3:11
5.Mijn client (Vogelvrij)
3:15
6.Minnaars en verliezers
2:55
7.Ik hou van bijna
2:54
8.Je huis is af
3:41
9.Voor jou
4:46
10.Kleine man
  3:58
11.Van de regels en het spel
4:20
12.De liefde voortaan
3:40
13.Geen liedje
3:31
   
20/09/2004
Limited Edition - CD Columbia 518570 3 [nl] / EAN 5099751857037
Toon detailsAlles beluisteren
1.Duivel is dood
3:37
2.Totdat ik jou
  2:53
3.Wat ik zie moet ik hebben
3:41
4.(Noem me) Oud verdriet
  3:11
5.Mijn client (Vogelvrij)
3:15
6.Minnaars en verliezers
2:55
7.Ik hou van bijna
2:54
8.Je huis is af
3:41
9.Voor jou
4:46
10.Kleine man
  3:58
11.Van de regels en het spel
4:20
12.De liefde voortaan
3:40
13.Geen liedje
3:31
DVD:
De 'Liedjes Van Lenny' Sessies
1. Home Video2:55
2. Repetities en TryOut (De Kleine Komedie, April 2004)2:53
3. Repetities en TryOut (Alphen Aan Den Rijn, Mei 2004)2:38
4. De "Liedjes Van Lenny" Sessies6:25
5. Een lief die niet zo huilt ['t Is Live (In De Achtertuin)]3:53
6. Totdat ik jou ['t Is Live (In De Achtertuin)]2:56
7. Acda & de Munnik - Ik hou van bijna ['t Is Live (In De Achtertuin)]4:17
8. Vandaag gedaan ['t Is Live (In De Achtertuin)]3:58
   

Acda en de Munnik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet of nooit geweest16/05/1998232
Laat me slapen29/08/1998319
Het regent zonnestralen02/01/19994012
Mijn houten hart (De Poema's)10/07/1999421
Ol '5506/11/1999847
Schoolplein / Kees12/02/2000538
De kapitein deel II21/10/20001612
Verkeerd verbonden03/03/20017312
Brussel moeten heten (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)11/08/2001981
Zij maakt het verschil (De Poema's)13/10/2001125
Ren Lenny ren02/11/20021115
Groeten uit Maaiveld22/02/200377
Mis ik mij02/08/20035110
Ik mis niets (De Poema's)25/10/2003267
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)20/12/2003242
Vandaag ben ik gaan lopen08/05/2004287
't Is stil (aan de overkant)12/06/200427
Totdat ik jou04/09/2004236
(Noem me) Oud verdriet13/11/20046710
Jaren ver van hier21/05/2005197
Dan leef ik toch nog een keer17/11/2007179
Heel veel lieve mensen01/03/2008613
Ik blijf jouw leven lang bij mij19/09/2009332
Eva16/01/2010415
Woorden van een ander05/03/201186
Voetstuk staan10/03/2012183
Draaien17/08/2013931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acda en de Munnik08/03/19971124
Naar huis12/09/1998159
Op voorraad (Live)02/10/1999447
Hier zijn11/11/2000249
Live (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)14/07/20011415
Trilogie06/04/2002727
Groeten uit Maaiveld30/11/2002169
Best Of (De Poema's)22/11/2003221
Liedjes van Lenny25/09/2004126
Adem - (Het mooiste en) het beste van12/11/20051122
Nachtmuziek01/12/2007334
Jouw leven lang bij mij17/10/2009239
't heerst (A e/d M)31/03/2012227
Alle singles21/09/2013631
Adem - Het beste van05/11/2016351
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trilogie - Geknipt voor TV [DVD]16/11/2002412
Groeten uit Maaiveld Live [DVD]07/06/2003211
Spelen [DVD]23/05/2009422
Afscheid in Carré [DVD] (Acda & de Munnik)30/05/20151110
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?