Adele - Best For Last

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Producer:Jim Abbiss
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:2119XL
XLCD313
Album
CD
25/01/2008
4:1819 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71Adele - Best For Last (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Ook de tweede single op het album "19" is geen misser. Simpele jazzpop die makkelijk in het gehoor ligt. De ideale achtergrondmuziek.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Het plaatje komt wat traag op gang, maar na 62 seconde's is het plaatje uit januari 2008 van haar album "19", toch een stuk aangenamer en niet zo droevig !!! Afwisselend traag en vlot ☺!!!

alleyt1989
***
alright - kinda average.

Hijinx
***
I guess it's alright.

bluezombie
****
Not too bad, I think it's really cool when the tempo picks up it sounds great.

BeansterBarnes
***
Average for me.

Chris A
****
Solid track.

ericwyns
***
Wat eentonig nummer van Adele (Adkins) uit haar debuutalbum "19" uit het jaar 2008.
3+

gherkin
******
Ik blijf gewoon fan, al haar nummers zijn haast uitstekend.

irelander
****
Her accent sounds more British in parts. It doesn't necessarily add to the track but I thought I'd point that out.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?