Adele - Crazy For You

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Producer:Jim Abbiss
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:3019XL
XLCD313
Album
CD
25/01/2008
3:2819 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008
Acoustic Set Live From The Hotel Cafe, Los Angeles3:4219 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.46Adele - Crazy For You (Reviews: 41)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Aardige single van het succesalbum "19". Typisch albumnummer, die je misschien wat vaker overslaat.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Alléén wat gitaarwerk begeleid "Adele" op deze toch wat saaie track uit januari 2008 !!! O.a. terug te vinden op haar succesvolle album "19" !!! Ook ik kom niet tot 4 sterren ☺!!!

alleyt1989
******
really really like this song, very peaceful and simple piece. i really like it!

Hijinx
***
Alright I suppose.

bluezombie
****
Nice song.

BeansterBarnes
****
Nice.

Chris A
***
It's alright but not her best effort.

ericwyns
***
Minder sterk en wat eentonig nummer van Adele (Adkins), afkomstig uit haar debuutalbum "19" uit het jaar 2008.

gherkin
*****
Absoluut niet slecht, maar Adele heeft al bewezen dat tikkeltje extra wel te kunnen hebben.

irelander
****
Her vocals are nice enough in this to move it along.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?