Adele - Daydreamer

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Producer:Jim Abbiss
Gecoverd door:Joyce Vanderhoydonck
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:4319XL
XLCD313
Album
CD
25/01/2008
3:4019 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008
Acoustic Set Live From The Hotel Cafe, Los Angeles3:4119 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73Adele - Daydreamer (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Ander begeleiding van het fijne getokkel van een gitaar, opent Adele met deze plaat haar succesalbum "19". Fabuleus begin, om bij weg te dromen.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Jammer dat er zoweinig instrumenten te horen zijn op deze track (en ook andere track's) uit januari 2008 van haar album "19" !!! Dat alleen maar gitaarspel wordt snel saai in mijn oren !!! Het zangwerk redt de 4 sterren ☺!!!

alleyt1989
****
a real sweet easy listening song

BeansterBarnes
***
Average.

Hijinx
****
Nice track.

bluezombie
****
Nice song.

Chris A
****
Nice.

ericwyns
****
Mooie, sobere openingstrack van het debuutalbum van Adele ("19") uit het jaar 2008.

gherkin
******
Haar (dag)dromen zijn ondertussen werkelijkheid geworden en Adele is de succesvolste artieste van het moment. Ten tijde van deze plaat was het succes nog wat minder, maar daarom zou ze het niet minder verdiend hebben. Schitterende plaat.

irelander
****
Ooh, good.

tigerlover
****
eerste track van het album "19", het debuutalbum van Adele, ik geef deze track 4 sterren
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?