Adele - I Miss You

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Paul Epworth
Adele Adkins
Producer:Paul Epworth
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 92 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:4925XL
XLCD740
Album
CD
20/11/2015

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.72Adele - I Miss You (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
"I Miss You" hat mich seit den ersten Sekunden gepackt und zieht mich auch mit dieser enormen Länge doch bis zum Schluss in den Bann!!
Die Atmosphäre die sich breit macht, das ganze Arrangement und die Interpretation von Adele einfach wow!
Eine Nummer die mich textlich ziemlich trifft und auch bewegt!
Hoffe auf ein Single Release!! 6*!

alleyt1989
****
Good emotional effort.

zadranin
******
After few listens this shaped to be my favorite on 25.

Lights go down

ericwyns
*****
Klassesong, één van de beste nummers op Adele's succesalbum '25', uitgebracht in het jaar 2015.

bluezombie
****
Nice song.

BitchAloud
*****
Solid verses and the chorus rises the rating up to a 5*. Very good power-ballad.

Sebastiaanmember
****
Niet zo'n fantastisch nummer van '25'. Het refrein zorgt desondanks toch nog voor 4 sterren.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Wéér een schitterende track uit half november 2015 door de nu 29 jarige Britse zangeres en songschrijfster: "Adele Laurie Blue Adkins" !!! Afkomstig van haar succesvolle studioalbum: "25" !!! Afgerond ↑: 5 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Prachtig nummer van Adele.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?