Adele - If It Hadn't Been For Love

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Michael Henderson
Christopher Stapleton
Producer:Rodaidh McDonald
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Rolling In The DeepXL
XLS521CD
Single
CD-Single
26/11/2010
3:0821 [Limited Edition]XL
XLCD520E
Album
CD
21/01/2011

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86Adele - If It Hadn't Been For Love (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

ericwyns
***
Dit nummer verscheen in het jaar 2010 mee op de successingel "Rolling in the deep". In 2011 kreeg het ook een plaatsje op de limited editie van Adele's CD "21". Ik vind het persoonlijk niet echt een sterk nummer, vandaar slechts drie sterren voor deze overigens prima zangeres.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Het zijn niet alléén pareltjes die ze op plaat zet !!! Maar dat hoeft ook niet !!! Ze doet toch haar eigen zin ☺!!!

gherkin
*****
Niet zo goed als haar beste werk, maar toch iets om trots op te zijn.

Topbart
****
Bonustrack op haar succesalbum "21" uit 2011. Een beetje apart nummer maar wel ok voor 4 sterren

irelander
****
Nice song.

BeansterBarnes
****
Very bluesy feel this one which is cool for her to mix it up.

tigerlover
****
mindere track, 4 sterren
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?