Adele - My Same

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Producer:Jim Abbiss
Gecoverd door:Lena
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 61 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:1819XL
XLCD313
Album
CD
25/01/2008
3:1519 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008
Acoustic Set Live From The Hotel Cafe, Los Angeles3:0419 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Adele - My Same (Reviews: 54)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Aardig albumtrack van het succesvolle schijfje "19". Afgerond naar beneden kom ik bij dit nummer niet verder dan drie sterren.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ay, ay, ay !!! Een matige do, do, dodo track van haar album "19" uit januari 2008 !!! Kan me ook niet zo bekoren ☺!!!

alleyt1989
**
not feeling this one kinda

Hijinx
****
Cool sound.

bluezombie
****
Kind of cool.

Chris A
***
It's ok.

BeansterBarnes
**
Poor!

ericwyns
***
Iet of wat mindere song van Adele (Adkins), afkomstig uit haar debuutalbum "19" uit het jaar 2008.
3+

gherkin
******
Zeker niet een slecht nummer imo.

irelander
***
Not bad, has cool moments.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?