Adele - Right As Rain

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Adele Adkins
Truth & Soul
Producer:Jim Abbiss
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:1919XL
XLCD313
Album
CD
25/01/2008
3:1719 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008
Acoustic Set Live From The Hotel Cafe, Los Angeles3:3119 [Expanded Edition]XL
XLCD313X
Album
CD
14/11/2008

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Adele - Right As Rain (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuke, swingende soultrack van haar album "19" uit eind januari 2008 !!! Exact 4 sterren ☺!!!

DeejayDave
****
Een van de weinige 'uptempo'-singles op het succesalbum "19". Ook hierin weet ze zich uitstekend te redden.

alleyt1989
***
cool track

Hijinx
****
Cool upbeat track.

bluezombie
****
Quite a cool track with a great sound.

Chris A
****
Good song.

BeansterBarnes
****
Solid track.

ericwyns
****
Mooi up-temponummer van Adele (Adkins), terug te vinden op haar debuutalbum "19" uit het jaar 2008.

gherkin
******
Adele waagt zich aan soul en slaagt met vlag en wimpel.

irelander
****
Nice nice nice.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?