Adele - Sweetest Devotion

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Paul Epworth
Adele Adkins
Producer:Paul Epworth
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 159 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:1225XL
XLCD740
Album
CD
20/11/2015

Adele   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chasing Pavements02/02/2008322
Cold Shoulder14/06/2008686
Make You Feel My Love29/11/2008136
Hometown Glory18/07/2009864
Rolling In The Deep04/12/2010184
Set Fire To The Rain26/02/2011151
Someone Like You30/04/2011263
Rumour Has It08/10/2011529
Turning Tables17/12/20114512
Skyfall13/10/2012129
Hello31/10/2015129
When We Were Young28/11/20152415
Send My Love (To Your New Lover)11/06/20163219
Water Under The Bridge07/01/2017718
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1923/02/20081104
2129/01/20111394
Live At The Royal Albert Hall03/12/2011149
2528/11/20151279
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]03/12/2011110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.61Adele - Sweetest Devotion (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Eine schöne Ballade die an ihren Sohn gerichtet ist!
Mir gefällts, gehört aber zusammen mit "When We Were Young" zum Lowlight von "25"!
5*

alleyt1989
*****
Nice album closer. Not as heavy as the majority of the rest of the album.

Topbart
*****
samen met "River Lea" het hoogtepunt van "25"

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtige ballad uit november 2015 van de nu 28 jarige Britse popzangeres: "Adele Laurie Blue Adkins" !!! Afkomstig van haar derde studioalbum: "25" !!! Ook ik ga voor de 5 sterren ☺!!!

bluezombie
****
Nice enough.

BitchAloud
*****
Great closer of "25" and a more up-tempo Power ballad instead of piano-driven ones. 5+

Sebastiaanmember
*****
Goed nummer, de 5 sterren staan krap, maar ze staan er!

gherkin
******
Geweldig sterk nummer van Adele.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?