After Forever - Remagine

Cover After Forever - Remagine
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/09/2005 (Positie 70)
Laatste week notering:22/10/2005 (Positie 87)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8095 (290 Punten)
Alternative:24/09/2005 / Piek: 4 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 7
be  Piek: 55 / Weken: 3 (V)
  Piek: 96 / Weken: 1 (W)

Tracks

29/04/2016
Expanded Edition - LP Transmission TMV73 / EAN 4024572931803
Toon detailsAlles beluisteren
   

After Forever   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Digital Deceit22/05/2004411
Being Everyone01/10/2005542
Energize Me21/04/2007941
Equally Destructive06/10/2007891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Exordium [EP]29/11/2003562
Invisible Circles03/04/20042411
Remagine10/09/2005217
Mea Culpa24/06/2006693
After Forever28/04/200767
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3After Forever - Remagine (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Weer dik in orde. De band komt gewoon weer met ijzersterke composities niet niet gauw vervelen.

muzieklover
*
Waardeloos, de naam zelf is al niet bekend. LOGISCH!!

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . .. . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./..
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|
. .. . . . . . .\_. . . .\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . .\
Bagger !!! . . . . . . . . ..\ . . . . . . . . . . . . . . . \ ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?