Air - Talkie Walkie

Cover Air - Talkie Walkie
Cover

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/01/2004 (Positie 100)
Laatste week notering:17/04/2004 (Positie 93)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:5618 (540 Punten)
Alternative:07/02/2004 / Piek: 1 / Weken: 20
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 8
de  Piek: 5 / Weken: 9
at  Piek: 15 / Weken: 9
fr  Piek: 3 / Weken: 22
nl  Piek: 17 / Weken: 12
be  Piek: 2 / Weken: 17 (V)
  Piek: 9 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 43 / Weken: 5
fi  Piek: 8 / Weken: 7
no  Piek: 3 / Weken: 6
dk  Piek: 11 / Weken: 5
it  Piek: 3 / Weken: 13
pt  Piek: 2 / Weken: 6
au  Piek: 18 / Weken: 4

Tracks

26/01/2004
CD Source / Virgin 5966002 (EMI) / EAN 0724359660028
2004
LP Source / Virgin 72435 96600 1 1 / EAN 0724359660011
Toon detailsAlles beluisteren
1.Venus
  4:04
2.Cherry Blossom Girl
  3:39
3.Run
  4:12
4.Universal Traveler
  4:22
5.Mike Mills
  4:26
6.Surfing On A Rocket
  3:43
7.Another Day
  3:20
8.Alpha Beta Gaga
  4:39
9.Biological
  6:04
10.Alone In Kyoto
  4:51
   

Air   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Need31/10/19982322
Cherry Blossom Girl31/01/2004904
Alpha Beta Gaga07/08/2004981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Moon Safari14/02/19982738
The Virgin Suicides (Soundtrack / Air)18/03/2000893
10000 Hz Legend09/06/2001544
Talkie Walkie31/01/20041712
Pocket Symphony03/03/2007306
Love 210/10/2009432
Le voyage dans la lune11/02/2012403
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36Air - Talkie Walkie (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Dit Franse duo heeft hier gezorgd voor een album met echt wel voldoende goede muziek om van een geslaagde bedoeling te mogen spreken.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?