Alanis Morissette - So-Called Chaos

Cover Alanis Morissette - So-Called Chaos
CD
Maverick 9362-48555-2

Album

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/05/2004 (Positie 43)
Laatste week notering:04/09/2004 (Positie 81)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2884 (1084 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 19
de  Piek: 1 / Weken: 19
at  Piek: 1 / Weken: 20
fr  Piek: 5 / Weken: 20
nl  Piek: 1 / Weken: 17
be  Piek: 13 / Weken: 17 (V)
  Piek: 8 / Weken: 17 (W)
se  Piek: 10 / Weken: 8
fi  Piek: 20 / Weken: 3
no  Piek: 2 / Weken: 8
dk  Piek: 24 / Weken: 7
it  Piek: 4 / Weken: 20
pt  Piek: 9 / Weken: 8
au  Piek: 15 / Weken: 5

Tracks

14/05/2004
CD Maverick 9362-48555-2 (Warner) / EAN 0093624855521
2004
LP Maverick 9326-48555-1 (Warner) [eu] / EAN 0093264855514
Toon detailsAlles beluisteren
1.Eight Easy Steps
  2:53
2.Out Is Through
  3:53
3.Excuses
  3:32
4.Doth I Protest Too Much
  4:03
5.Knees Of My Bees
  3:41
6.So-Called Chaos
  5:04
7.Not All Me
  3:58
8.This Grudge
  5:08
9.Spineless
  4:16
10.Everything
  4:38
   
18/05/2018
LP Music On Vinyl MOVLP 2004 / EAN 8719262005167
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alanis Morissette   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Oughta Know16/09/1995179
Ironic25/05/1996615
Head Over Feet31/08/1996247
Hand In My Pocket28/12/1996865
Thank U17/10/1998814
Joining You13/03/1999516
That I Would Be Good (Unplugged)20/11/19995510
King Of Pain (Unplugged)15/04/2000923
Hands Clean16/02/2002159
Precious Illusions01/06/2002796
Everything08/05/2004436
Out Is Through31/07/2004764
Crazy05/11/20054010
Guardian30/06/20126212
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jagged Little Pill09/09/19951175
Supposed Former Infatuation Junkie07/11/1998274
MTV Unplugged27/11/1999457
Under Rug Swept09/03/2002242
So-Called Chaos15/05/2004117
Jagged Little Pill Acoustic30/07/20051628
The Collection19/11/20054910
Flavors Of Entanglement07/06/2008712
Havoc And Bright Lights01/09/2012210
Such Pretty Forks In The Road08/08/2020132
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feast On Scraps [DVD]04/01/200397
Live At Montreux 2012 [DVD]27/04/201375
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.84Alanis Morissette - So-Called Chaos (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?