Anita Meyer - The Alternative Way

Cover Anita Meyer - The Alternative Way
7" Single
Poker S 618
Cover Anita Meyer - The Alternative Way
7" Single
Polydor 2058 730 (de)

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Hans Vermeulen
Producer:Hans Vermeulen
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/1976 (Positie 16)
Laatste week notering:17/04/1976 (Positie 29)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6781 (646 Punten)
Single Tip:21/02/1976 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 7
be  Piek: 4 / Weken: 9 (V)
  Piek: 50 / Weken: 1 (W)

Tracks

1976
7" Single Poker S 618
02/04/1976
7" Single Polydor 2058 730 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Alternative Way
  3:55
2.You Showed Me How
  3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
20 Explosive HitsArcade
ADE H17
Compilatie
LP
1976
3:5120 Soul & Disco GreatsPolydor
2413 307
Compilatie
LP
1976
3:51Alle 13 goed! voor de 10e keerPhilips
9286 121
Compilatie
LP
1976
3:55Alle 14 Favoriet! (7)Negram
NY 28
Compilatie
LP
1976
3:55Het beste uit de Top 40 (1976)EMI
152-25639/40
Compilatie
LP
1976
»» alles tonen

Anita Meyer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Alternative Way06/03/197617
You Can Do It29/05/197686
Just A Disillusion13/11/1976154
Anita That's My Name19/03/1977173
Rock Me Up A Mountain19/07/1980316
Why Tell Me, Why29/08/1981120
They Don't Play Our Lovesong Anymore05/12/1981512
Idaho23/10/198267
The One That You Love25/12/1982164
Goodbye To Love15/10/1983214
Sandy's Song17/12/1983287
Blame It On Love24/03/1984345
Heart Of Stone22/09/1984315
The Story Of A New Born Love20/07/1985393
Sometimes When We Touch02/11/1985472
Run To Me (Lee Towers & Anita Meyer)11/01/198638
We've Got Tonight (Lee Towers & Anita Meyer)26/04/1986352
The Exodus Song14/11/1987639
Having My Baby (Anita Meyer & Paul Anka)19/03/1988753
Freedom17/11/1990278
Music Music (This Is Why)29/08/1992299
Het spijt me18/09/1993305
De warmte in je hart28/12/1996766
Wacht op mij02/05/1998875
Why Tell Me Why (Guilliano vs. Anita Meyer)26/03/201189
Laat me nu toch niet alleen13/04/2013841
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In The Meantime I Will Sing12/06/197667
Shades Of Desire19/09/1981424
Past Present And Future30/10/1982614
Moments Together15/10/1983919
Face To Face06/10/1984186
Anita Meyer19/10/1985921
Run To Me (Lee Towers & Anita Meyer)15/03/1986318
Now And Forever11/10/1986207
Premiere17/10/1987819
The Ahoy concert07/05/19881512
Close To You21/10/19892315
Autumn Leaves15/12/1990546
Music Music24/10/1992415
The Love Of A Woman08/10/1994379
A Song Can Change Your Life20/07/1996855
Dichter bij elkaar13/06/1998951
Tears Go By (Anita Meyer & Metropole Orkest)07/11/2009545
Top 100 (Anita Meyer & Lee Towers)24/12/2011921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.21Anita Meyer - The Alternative Way (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
21/07/2005 18:25
Richard (NL)
******
Her first hitsingle, it became a #1 in the Dutch Charts (March 1976).
13/08/2006 15:33
Snormobiel Beusichem
******
▓ Het is nog steeds een grote soloklassieker van "Anita Meyer" uit eind februari 1976 !!! Ik vind hem nog steeds ontzettend goed en mooi !!! Geschreven en geproduceerd door "Hans Vermeulen" !!! Klasse !!! "The Alternative Way" stond 9 weken (# 1) in de Nederlandse Top 40 van maart / mei 1976 !!! Ik kan ook niet lager dan 6 sterren geven !!!

mwb222
****
Dutch Radio 2 Top 2000 Notering in 2007 (0949)

DeejayDave
**
Geef mij maar "Why tell my why".

naamloos
****
Dit is één van de 2 nummer 1 hits van haar. Hoofdrol voor tekschrijver Hans Vermeulen

LUVSTUFF
*****
Een beauty van een nummer!

Patrick7781
*
gejank van de bovenste plank.

Patrick3
******
Een pracht van een nummer

tigerlover
****
prima song

Bearcat
*****
Niet haar beste,maar wel een erg leuke single
Kwam zelfs tot op nr. 1

hugo1960
*****
Prima eerste kennismaking met Anita Meyer. Door de jaren heen vind ik dit toch één van haar beste nummers.

Johanreviews
*****
Anita Meyer's eerste single (dacht ik?) was meteen zowat haar leukste.

vinylfreak
******
Haar eerste single en meteen op nr.1
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?