Antoon & Big2 - Tantoe lekker

Cover Antoon & Big2 - Tantoe lekker
Digital EP
Dreamteam / Cloud 9 8718521067663 (nl)

Charts

Binnenkomst:12/03/2022 (Positie 65)
Laatste week notering:16/07/2022 (Positie 94)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:2377 (1238 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 19

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:24Hallo [EP]Dreamteam / Cloud 9
8718521067663
Single
Digital
04/03/2022
2:24EngelDreamteam / Cloud 9
8718521071134
Album
Digital
21/04/2023

Big2   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Vogelvrij (Big2, Josylvio & Sticks)03/04/2021931
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Laatste trein (Siggy & D1ns feat. Big2)23/03/2024821
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van staal07/04/2018233
New Life01/05/2021423
 

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021527
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021195
Hallo05/03/2022147
Hotelschool12/03/2022247
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Olivia11/06/2022125
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
Soms (Josylvio feat. Antoon)10/09/2022217
Klop klop15/10/2022819
Meteoriet (Antoon & Dopebwoy)22/10/20221430
Roddels (Antoon & Frenna)01/04/2023324
Sliden (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023925
Bassline (Antoon & Ronnie Flex)10/06/2023744
Blindelings27/01/20241919
Gezichten (Antoon & Kevin)27/04/2024472
Ça va (Big2 feat. Antoon & Bilal Wahib)29/06/2024294
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021772
Engel29/04/20232438
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2Antoon & Big2 - Tantoe lekker (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
**
zwak

Bearcat
**
Niet mijn ding hoor

AsItWas
*
verschrikkelijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?