Armand & The Kik - Snelle jongens

Cover Armand & The Kik - Snelle jongens
7" Single
Top Notch 12 469 (nl)

Nummer

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2015
7" Single Top Notch 12 469 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Snelle jongens
2.Fuck The Blues
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Snelle jongensTop Notch
12 469
Single
7" Single
2015

Armand   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ben ik te min25/03/196739
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Armand & The Kik (Armand & The Kik)20/06/20151612
 

The Kik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simone02/06/2012951
Schuilen bij jou30/08/2014612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Springlevend02/06/20122414
203/05/20141116
Armand & The Kik (Armand & The Kik)20/06/20151612
Stad en land21/01/2017155
Hertaalt!09/12/2017155
Boudewijn de Groot's Voor de overlevenden & Picknick Live08/06/201985
Jin22/02/2020241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?