Ava Max - Blood, Sweat & Tears

Cover Ava Max - Blood, Sweat & Tears
Digital
Atlantic 075679840554

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Cirkut
Peter Thomas [II]
Ava Max
Sofia Hoops
Producer:Cirkut
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

02/08/2019
Digital Atlantic 075679840554 (Warner) / EAN 0075679840554
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blood, Sweat & Tears
  3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Blood, Sweat & TearsAtlantic
075679840554
Single
Digital
02/08/2019

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/2021319
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020630
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Ava Max - Blood, Sweat & Tears (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Ook dit liedje van Ava Max klinkt eigenlijk echt niet verkeerd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?