Ava Max - Born To The Night


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19Heaven & HellAtlantic
075678647277
Album
CD
18/09/2020

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/2021319
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020630
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67Ava Max - Born To The Night (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Zu Beginn hatte auch ich etwas Anlaufschwierigkeiten mit dem Refrain, zählt aber definitiv zu den Highlights und sollte eine Single werden! 5*++

gherkin
***
Deze Ava Max weet toch best nog wel hoe men een nummertje fijn moet laten klinken. En ook hier is zo niet te gek veel mis mee.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?