Ava Max - OMG What's Happening

Cover Ava Max - OMG What's Happening
Cover

Charts

In de landen:
ch  Piek: 65 / Weken: 1
se  Piek: 72 / Weken: 1
no  Piek: 32 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Heaven & HellAtlantic
075678647277
Album
CD
18/09/2020

Ava Max   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweet But Psycho27/10/2018442
So Am I27/04/20192322
Alone, Pt. II (Alan Walker & Ava Max)11/01/20201528
Salt09/05/20203524
Kings & Queens27/06/2020931
Christmas Without You26/12/2020692
Who's Laughing Now?09/01/20215513
My Head & My Heart20/02/20213113
EveryTime I Cry10/07/2021629
The Motto (Tiësto & Ava Max)13/11/2021910
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heaven & Hell26/09/2020664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26Ava Max - OMG What's Happening (Reviews: 35)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Het is duidelijk dat deze Ava Max wel tof klinkende liedjes kan maken. Ook deze nieuwste klinkt toch echt wel niet te verkeerd.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Klar setzt sie keine neuen Massstäbe, aber die Frau weiss wie sich eingängige Pop Songs anhören müssen!

Ein Dauerbrenner bei mir in letzter Zeit!!
5*+

Kaahu Leef
***
I skip this quite alot. It's such a hard track to listen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?